facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Lakens - Bloemendaal

Camping de Lakens - Bloemendaal
"Camping de Lakens ligt op slechts 100 meter van het strand van Bloemendaal. Je kunt hier overnachten in één van de bijzondere accommodaties of heerlijk kamperen in een duinpan. Er is een uitgebreid aanbod aan wellness faciliteiten, zoals sauna, massages en sportlessen. Kortom de plek om heerlijk te relaxen."
Adres: Zeeweg 60, 2051 EC Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31(0)235411570
Stad: Bloemendaal
Route: Zeeweg 60
Postcode: 2051 EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: camping de lakens tarieven, camping bloemendaal aan zee, camping de lakens plattegrond, foto's camping de lakens, camping bloemendaal, camping bloemendaal overveen, camping de lakens zoover, camping bloemendaal zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Surfana Surfana 57 meter Super leuke en gezellige plek. Erg gastvrij personeel en heerlijk vers eten. We komen...
Camping Bloemendaal Camping Bloemendaal 734 meter Heerlijk relaxed, super vriendelijk en prachtige omgeving.
Recensies
Deze camping moet gedacht hebben: hoe plaatsen we zoveel mogelijk plekken op dit stukje grond plaatsen? De plekjes zijn klein, echt klein en de meeste plekken staan 2 meter van de “doorgaande weg” over de camping. Het lijkt wel een veredelde parkeerplaats. Wat een armoede. De douches zijn klein. Ze zeggen gericht te zijn op gezinnen maar er is geen familiedouche wat resulteert in dat ik onze oudste alleen moet laten douchen in het mannengedeelte 7 jaar. Om vervolgens de jongste twee ieder in een eigen cabine te plaatsen wat je dan heen en weer moet rennen omdat de douche na elke 2 minuten weer uitgaat en je opnieuw de knop moet indrukken. Wij hebben voor een week geboekt maar ben na een paar dagen vertrokken.
Minder goed dan verwacht. Soms heb je hoge verwachtingen dankzij mooie marketing. We lezen bij de reviews dan ook steeds de vraag om te e-mailen naar de camping. Wij dachten echter we gaan naar de receptie voor onze klachten. Echter kregen we daar de reactie dat het doorgegeven zou worden terwijl onze gegevens niet genoteerd werden. Het is een grote camping heerlijk in de duinen. Er is veel te doen voor de kinderen, al werden enkele dagactiviteiten door het team van de recreatie op de dag zelf afgelast burgemeester van buiten. Het team zelf deed het leuk. De supermarkt op het terrein is handig. Naar het strand is een goede wandeling en vonden onze kinderen geen probleem 9 en 10 jaar. De mindere zijde van de camping: als in de praktijk elke dag van onze 5 dagen durende verblijf de doucheruimtes Duinpieper voor vrouwen volzet is met een wachttijd van 10 minuten dan is dat niet luxe kamperen. De toiletten waren in 3 van de 5 gevallen schoon. Als het restaurant steeds het terras sluit dan wel enkel take-away doet is dit niet luxe 5-sterren kamperen. Wij kwamen hier voor een short-break zonder zorgen, maar dan wil je niet ochtend’s staan aanschuiven voor een koffie of avonds in een wachtrij gaan staan van 10 personen voor eten als je ook gewoon eens een 2e drankje wilt nuttigen. 3 Sterren vonden we teveel omdat dit in onze ogen het cijfer 6 zou zijn. Het was ondermaats voor de prijs die je betaald om hier te mogen staan qua service van de medewerkers schoonmaak, horeca en receptie die een verblijf maken of breken. Dank u. Een ondernemer.
Heel tof dat je midden in de duinen kan kamperen. Het is een hele grote camping maar door de indeling en duinplekjes merk je daar niets van als je op je plekje staat we stonden in een autoluw gebied. Het voelt heerlijk rustig, absoluut geen geluids overlast gehad. Het is wat aan de prijs maar ergens maakt de locatie dat wel goed. Ik lees wat klachten over het sanitair maar wij hebben nooit hoeven wachten en het was altijd schoon. Er is ook overal sanitair in de buurt. En 's ochtends wakker worden met een duik in de zee is toch fenomenaal!
Aan het einde van de zomervakantie hebben we 5 nachten verbleven op De Lakens met onze vouwwagen. Het hele boekingsproces loopt vlekkeloos, inclusief kentekenregistratie en vooraf "toewijzing" van de kampeerplek. Ook een door mijzelf gemaakte fout in de betaling dubbel betaald werd per omgaande hersteld. Dank daarvoor! In het algemeen zijn de plekken niet heel ruim maar wel toereikend. Qua sanitair hebben wij geen vervelende ervaringen "Bad van Haerlem"?, tijdens ons verblijf prima in orde. De Spar winkel is een prima voorziening en heeft eigenlijk alles in huis. Waarom dan geen 5 sterren? De prijs was toch wel erg stevig 281 euro incl ruim 30 euro toeristenbelasting en eerlijk gezegd vonden wij het dat niet waard. Gevoelsmatig hadden we niet meer dan 195 euro incl belasting willen betalen. We hebben wel genoten van ons verblijf.
Alles wordt maar duurder en duurder, met name het eten en drinken is bijna onbetaalbaar bij Gestrand.We rijden veelal dan ook maar naar Zandvoort of Haarlem om een hapjete eten óf voor een waterijsje. Ook de wifi blijft enorm slecht! De camping is schoon en netjes, maar met mooie dagen ben je op het strand de hele dag.
Hele mooie en gunstig gelegen camping. De prijs is wat duurder dan andere campings, maar de locatie verklaart dit prijsverschil! Strand op loopafstand, prima supermarktje Spar op de camping en leuk restaurant met lekkere pizza’s. Zeker een aanrader, zou persoonlijk wel kijken naar de plekken. Sommige plekken hebben wat meer privacy en rust dan anderen.
Zeer tevreden over deze camping.. wij zijn al meerdere keren geweest. Mooie plekken, netjes en schoon. De strand uitstraling vinden wij erg leuk! Hoewel het naast het strand ligt, missen wij een zwembad, helemaal als wij de kinderen mee hebben!
Pluspunten: Geweldige locatie bij strand en duin. Goed restaurant, goede supermarkt. Minpunten: Geen kleine speelplaatsjes rond de veldjes. Wasserette riekt naar oplichting: 8,5 euro om te wassen en 4 euro om te drogen. Dure grap als je kinderen s nachts nog niet zindelijk zijn.
Ik was zaterdagavond langs bij een groep Max Fans die op de camping stonden. De groep had het helemaal gezellig gemaakt. Leuk om te zien dat dit kan op de camping. Was fijne sfeer. Zag ook leuke huurtenten staan. Wil ook zeker een keer op de camping staan. Zandvoort is heerlijk!
Mooie camping die direct aan het strand ligt. Ruime kampeer plaatsen. Goed verzorgd sanitair. Sauna aanwezig op camping. Veel speel toestellen voor kinderen. Unieke accommodaties te huur. Winkel en restaurant aanwezig. Contactloos verblijf. Wij hebben hier genoten! Bekijk onze avonturen op ons YouTube kanaal: Kamperen met Alie en Nellie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid