facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Krammer

Camping De Krammer

Info

Camping De Krammer te Oude-Tonge, Zuid-Holland

Adres:
Stad: Oude-Tonge



op zoek naar gerelateerd: Camping Fase, Camping Nieuwe Tonge
Recensies
Leuke, gezellige en nette camping. We hebben hier enorm genoten. De royale plaatsen zijn mooi onderhouden met fijn gras en voldoende ampere stroom/eigen water. Sanitair ook prima in orde met ruime en comfortabele douches en wc’s. De campingbeheerder is een vriendelijke man en is altijd bezig om gras te maaien, schoon te maken. Aanrader!
Prachtige rustige camping. Veel privacy. Mooie ruime plaatsen en naast de camping is een bos om de hond uit te laten. Mooi verzorgd en schoon sanitair. Oude Tonge op loopafstand. Mooie uitvalbasis om Flakkee, Zeeland en West-Brabant te bezoeken. Als je van rust en ruimte houdt ben je hier aan het goede adres.
Paar nachtjes hier doorgebracht. Zeer ruime plekken met mooi gazon centraal tussen de velden. Genoeg ruimte voor balspelletjes e.d. Geen groot vertier. Rustige camping met goed sanitair en genoeg te doen in de buurt. Beheerders zijn behulpzaam en vriendelijk.
Verrukkelijke omgeving, geografisch prettig voor uitstapjes Zeeland. Net sanitair, ruimebstaanplaatsen
Hele fijne rustige plek, alles is schoon en verzorgd
Een fijne camping waar je het landleven proeft en ziet. Een weids uitzicht, een zeer proper sanitair, gezellige campingbeheerders die er het nodige aan doen om het u naar de zin te maken. De plaatsen zijn bijzonder ruim en de grasmat voelt aan als een groen tapijt. Hier kun je rust vinden, optimale rust. De omgeving is prachtig, vlakbij het Grevelingenmeer, redelijk in de buurt van stranden, goed aan te rijden. Zierikzee is een prachtige plaats op ongeveer 20 km afstand. Kortom, dhr en mevr Korteweg hebben een prachtige camping! Chapeau!
Nette camping zeer grote plekken. Meeste mensen wel op leeftijd. Alles ziet er keurig uit gras lekker kort gemaaid Toilet ruimtes zien er keurig uit. Jammer dat er geen contact was met eigenaar niet bij aankomst ook niet tijdens ons verblijf .Betaling via een tikkie.
Heel mooi ruim opgezette camping. Grote plaatsen met electriciteit en water. Hele relaxte beheerder. Voldoende toiletten en douches en afwasplekken, alles keurig netjes. Tegen betaling mogelijkheid om de was te doen. Voor kinderen is er voor zover ik het kon bekijken niet veel te doen. Winkels en horeca op fietsafstand, voldoende mogelijkheden om iets te ondernemen in de omgeving. Met veel plezier hier verbleven.
Rustige camping, ruime mooie plaatsen met water en elektra. Centrum op loop/fiets afstand. Miste alleen wel persoonlijk contact. Plaats konden we zelf uitzoeken werd ons medegedeeld via de intercom Campinggeld betalen via iDEAL.
Wat een heerlijke rust op deze camping. Mooie grote plaats, goede voorzieningen en een mooie omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid