facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Koehorn

"Boederijcamping De Koehorn biedt ruime campeerplaatsen in een erg rustige landelijke omgeving. Voorzien van gratis WiFi en een nieuw toilet gebouw."
Adres: Hornveld 30, 5754PS Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31 493 31 22 52
Stad: Deurne
Route: Hornveld 30
Postcode: 5754PS



op zoek naar gerelateerd: Minicamping Deurne, SVR campings in de Peel, Camping Bakel, SVR camping Asten, Plattegrond Camping De Peelbloem, Campings de Peel, Camping Nuenen, Camping Liessel
Recensies
Nette camping in een mooie omgeving. Met geluk een plek gevonden door een annulering tijdens Hemelvaart en het pinksterweekend. Ruime plaatsen verdeeld over twee keurig bijgehouden grasvelden. Sanitair goed en netjes schoongehouden. Rustige camping tussen de weilanden. Echt genieten met het mooie weer.Service: 5/5
Heerlijke plek, alles bij de hand, schoon sanitair. Heerlijk gefietst en veel geocaches in de buurt Toiletten: Schoon
Eind oktober ‘22 een tweetal nachten hier mogen vertoeven. We kwamen er met ons campertje terecht omdat ik in Deurne een whiskey proeverij had georganiseerd. Ook leuk…. Voor ons bood De Koehorn alle gemakken waar deze camperaars blij van worden. Prima ruim sanitair, riante plek, veel informatie over de omgeving, echt een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten in de Peel. De aanbeveling voor restaurant de Morgenstond kwam vanuit de Koehorn en de host van de whiskey proeverij. En terecht, echt een aanrader
Super, gastvrije, nette en mooie, rustige camping. Sanitair, top en volop water, geen gedoe met minuten, muntjes of teller. Top en ruime plaatsen, aanrader. Op prettige afstand van centrum. Ik zou zeggen, top wat jullie doen en zet het zo voort.
helaas mochten we vanwege de coronsmaatregelen nog net geen gebruik maken van het vernieuwde sanitair,maar we komen zeker nog eens terug om het uit te proberen. het is een gastvrije camping,op een mooie locatie wb fietsroutes en binnen 10 minuten ben je met de fiets in het gezellige centrum.
een heel leuk welkom. Dichtbij het centrum van Deurne en erg leuk gehad met vrienden. Erg verzorgd en goed en mooi schoon sanitair. Een mooi veld. Een aanrader.
Een extra watertappunt tussen de beide veldjes zou wel fijn zijn. Het is een heel gesjouw met 10 liter water als je met een caravan helemaal achterin staat. Zomaar een ideetje om de kwaliteit te bevorderen.
Rustige camping, aan de rand van de Peel, schoon en prima sanitair. Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Deurne .
Dit is een natuurcamping dus ideaal voor de trekker of de rustzoeker. Er hoeft voor de douche niet extra te worden betaald. Huisdieren welkom. Extra faciliteiten zijn een overdekte bromfietsenstalling, een voetbalveld en een jeux de boule baan. Trarief was in mijn geval zeer redelijk.
Camping was meer dan vol, dan zijn sanitaire voorzieningen zijn minimaal. Soms wachten bij een toilet. Wij waren hier Hemelvaart 2021.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid