facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Klimberg

Camping de Klimberg

Info

Camping De Klimberg
Ommerweg 27
7797 RD
Rheezerveen-Hardenberg
Telefoon: 0523–261955
Email: [email protected]
Website: www.deklimberg.nl

Geschiedenis

Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.

Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. (recraetieteam.nl) En kom ’s avonds dineren in ons eigen restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vindt u pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Camping
De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. U kunt kiezen tussen plaats met een 4 ampere of met 16 ampere stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze aan mooie en luxe chalets en caravans, die u het hele jaar kunt huren. Of ons familiehuis ‘De Boerderij’ voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort.

Recreatie voor jong & oud
Op onze camping kom je juist tijd tekort! Speciaal voor de kleintjes is er een animatieteam Otto, Elle en Izzi, staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld en is er een mooie speelvijver. Je kunt een verfrissende duik nemen in het verwarmd zwembad. Een potje tafeltennissen, springen op het springkussen of je hengel uitwerpen in de visvijver. Bovendien staat het recreatieteam elke dag weer voor de gasten klaar.

55+ weken
In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie. Helemaal afgestemd op 55+plussers! Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De een doet dat tijdens een bijzondere bustocht. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

U ziet: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie! Wilt u nog meer ontdekken van de Klimberg? Bezoek dan onze website: www.deklimberg.nl

Adres: Ommerweg 27, 7797 RD Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523-261955
Stad: Hardenberg
Route: Ommerweg 27
Postcode: 7797 RD



op zoek naar gerelateerd: Camping De Klimberg verkocht, Klimberg te huur, Eigenaar Camping De Klimberg, Camping Hardenberg met zwembad, Camping Rheeze, Camping te koop Hardenberg, Glamping De klimberg, Camping Hardenberg Stoetenslagh
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
camping camping 2 km
De Kleine Belties De Kleine Belties 2 km Blijft een plek met veel herinneringen. Altijd mooi om weer terug te komen
Camping de Kleine Belties BV Camping de Kleine Belties BV 2 km Blijft een plek met veel herinneringen. Altijd mooi om weer terug te komen
Recensies
Ruim opgezette en zeer nette gezinscamping. Camping is een mix van een kern met chalets en kampeerplaatsen daaromheen. Camping is ruim opgezet, ruime plekken en een aantal voorzien van speeltoestel. Sanitair is overwegend netjes schoon. Nadeel is wel dat je voor elke druppel warm water je sepkey nodig hebt. onhandig als de 1 af gaat wassen en de anderen douchen dat je moet betalen voor gebruik is opzich dan wel logisch. Reken op tenminste 15 - 20 euro voor 2 weken kamperen. Verder zijn alle faciliteiten die noodzakelijk zijn aanwezig. Een zwembad zonder glijbaan maar ook een animatieteam, wat onze kinderen fantastisch vonden. Naast de camping start een mbt route, even onder de Nweg door en je bent in het bos. De Nweg hoor je, een klein beetje, afhankelijk van je plek op de camping. Qua uitstapjes moet je wel in de auto stappen, maar dan zijn er op een kwartier tot 30 min rijden genoeg dingen te doen. Wij overwegen zeker nog volgend jaar nog eens te gaan, waren meerdere medegasten die er al meerdere jaren stonden, dat zegt wel genoeg denk ik. Als je geen tent hebt, hebben ze ook ingerichte tenten. Op zondag is alles dicht dat vind ik niet erg en hoort bij de identiteit van de camping, alleen het zwembad is dan ook dicht, dat wel jammer als het bloedheet is al kon je wel een duik nemen in de zwemvijver.
Een mooie ruim opgezette camping. Schone accommodatie. Voor kinderen is er genoeg te doen. Leuk animatieteam. Er wordt aangegeven dat er op de camping gebruik gemaakt kan worden van WiFi. Maar deze doet het niet. De app is niet goed bijgewerkt. Zou fijn zijn als de plaats van de activiteiten vermeld worden
Tot nu toe helemaal perfect een overzichtelijke en ruim opgezette camping wat alles heeft wat een camping hoort te hebben.
Mooie, schone en ruim opgezette camping. Grote kampeerplaatsen, veel speelgelegenheid voor kids en direct tegen de bosrand voor de honden. Jammer dat de horeca ver achter blijft. Lunch is alleen vette hap beschikbaar, Hemelvaart valt blijkbaar niet onder hoogseizoen??! Geen broodjes, geen soepje, niks. Patat of patat. Cappuccino is afwaswater: melk in apparaat was op. Maar de nieuwe was nog steeds niet te drinken: smaakte naar lauwe melk zonder koffie. Dame was vriendelijk genoeg, maar alles was "niet beschikbaar buiten hoogseizoen". Winkel ging 2 uur eerder dicht, dame ging naar huis. Lunchtijd geen brood te krijgen. " Wel gevulde koeken...." zei ze hoopvol .... Super mooie camping maar " buiten seizoen" wanneer is het dan wél hoogseizoen?paar sterren minder.
Zeer nette camping. Vriendelijke eigenaars. TOP. Ps het is een christelijke camping.
Zeer nette camping dat zie je bij binnenkomst al ..ruime plaatsen wij hadden met privé sanitair en was mooi zuiver.. vriendelijke medewerkers..alleen in het voor jaar erg rustig .. mooie omgeving en Hardenberg en Ommen mooie plaatsen en dichtbij..je kunt er mooi fietsen is veel te zien ..zondags is alles dicht op de camping..kortom als je van rust houd is dit een uitstekende camping we hebben er 2 weken gestaan ..het was helemaal top
Zeer mooie en nette camping
Echt een hele nette, ruime en schone camping met ruime tentplaatsen, prachtige caravans, een mooie vijver en allerlei leuke voorzieningen voor gezinnen. We waren blij verrast.
Leuk, en niet te groot park. Voor jong en oud is er tijdens de vakantie genoeg te doen. Wij hebben dit jaar een eigen chalet en maken hier veel gebruik van. Ook huurders die ons chalet huren zijn zeer tevreden. Omgeving ook erg mooi om te vertoeven voor een lang/kort verblijf in het mooie Vechtdal.
Leuke camping met n mooie kantine en heerlijk zwembad. En.... Heerlijke schuumkoppe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid