facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Kamperhoek

Camping De Kamperhoek

Info

Logeren op de boerderij in een luxe safaritent of lodge tent. Genieten van het buitenleven, glamping, en vooral spelen , ontdekken en leren.



"Welkom op de pagina van Camping De Kamperhoek. Voor informatie kunt u onze website bezoeken. Mailen kan via [email protected]"
Adres: Campensedijk 50, 4581 pw Vogelwaarde
Telefoonnummer: 0114676002
Stad: Vogelwaarde
Route: Campensedijk 50
Postcode: 4581 pw


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Kamperhoek Camping Kamperhoek 50 meter Echt een hele fijne camping. Kampeerveld is mooi en wijds met fruitbomen en grote ple...
Recensies
Echt een hele fijne camping. Kampeerveld is mooi en wijds met fruitbomen en grote plekken. De speelmogelijkheden voor de kinderen zijn divers en heel leuk. Enorm veel skelters en fietsjes die niet kapot zijn zoals je vaak ziet. Ook het speelveld met trampoline, kabelbaan en hooischuur is geweldig voor de kinderen. Het kampeerveld zelf is daardoor rustig genoeg om alle vogeltjes te horen fluiten!
Trekkershut, mooi ingedeeld, ruim en netjes. Erg gezellig...Service: 5/5
Een nachtje in een trekkershut overnacht. De hut was goed voorzien van allerlei kook en eet gerij. Veel stopcontacten om alles op te laden en zelfs een kussen op de bedden! Rondom de trekkershutjes stonden picknick tafels en was een groot grasveld. Verder is er een goede en grote voorziening om te douchen, naar de WC te gaan en af te wassen. In alle gemakken voorzien. De camping winkel had wat basics staan. Voor mij met een fietstocht scheelt dat toch weer een extra ritje naar de supermarkt! Maar je kunt er geen volwaardig boodschappen in doen hoor.
Een pareltje! Bij het gezin van Huub en Martine voel je je onmiddelijk thuis. Zeer netjes en proper sanitair! kom je weinig tegen. Wij hebben een midweek in een trekkershut geslapen en die was op alles voorzien. Ook de rust op de camping konden wij enorm appreciëren. Onze kids hebben vele uren op de skelters gezeten en in het waterparkje! Wij komen graag nog eens terug!
We zijn er nog...genieten volop van deze natuurcamping Farmcamp, ruimte, rust en veel groen, met voor kinderen heel veel leuk te doen en om te spelen, TOP. NB zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaren
Leuke camping met vriendelijke eigenaar. Veel speel mogelijkheden voor kinderen tot 12 jaar. Grote trampoline, bmx baan voor kids tot 8 a 10 jaar. Het centrum van de camping is de grote schuur, dat is iets minder gezellig. De omgeving is heerlijk ruim, groen, en Zeeuws fris.
Fijne ruime plek, veel schaduw want veel hoge bomen op het terrein!! Nadeel van die vele bomen: vogelpoep Verzorgd sanitair, activiteiten voor de kids, speelgelegenheid! Boer Huub en boerin Martine erg vriendelijk. Waarom dan geen 5 sterren?! Vanuit het bezoek met jonge kinderen gezien: er ligt een weg langs de camping waar de kinderen zo op kunnen lopen en waar vrij hard gereden wordt maar waar overigens vrijwel geen verkeer is!! + tussen de skelter plek en de speeltuin ligt een vrij grote grote sloot extra aantrekkelijk omdat er ballen in liggen. Dit vonden wij 2 nadeeltjes op gebied van veiligheid voor jonge kinderen.
Half juni zijn wij met onze hond twee nachtjes in een trekkershut geweest. Een aangename verrassing! Gezellig nostalgisch, best ruim, basaal maar prima in orde. Het terrein is ruim, sanitair is schoon en goed, speelmogelijkheden voor kinderen net om de hoek, geen toeters en bellen van zwembad of ander geluidrijk "vermaak"waar we niet voor komen. RUST! Vriendelijk ontvangen en hartelijk uitgezwaaid. Wandeling over rustige binnenwegen, prachtig begroeide bermen, veelzijdige fauna kievieten, fazanten, scholeksters met jongen, leeuweriken, spreeuwen, konijnen enz enz. En vooral: RUST & STILTE. Aanrader voor wie dit alles zoekt!
Zeer leuke natuur camping! Uitermate geschikt voor kinderen, zij kunnen immers meehelpen met de verschillende activiteiten op de boerderij: eieren rapen, kippen eten geven, pony rijden, konijntjes knuffelen en hok uitkuisen. De eigenaars zijn een bijzonder aardig en aimable koppel. De camping is vrij klein maar dat maakt het net uitermate gezellig en familiaal, propere vernieuwde sanitaire blok. Andere leuke activiteiten: een mais doolhof, binnen schuur, huifkarren tocht. Er is ook een klein winkeltje met artisanale producten brood, confituur en zelfs verschillende heerlijke kwaliteits biertjes van de Scheldebrouwerij. Enige minpuntje was een oud zeurend mannetje die er rond liep en verantwoordelijk is voor het sanitair onderhoud. Hij ging iets te driest in op een kleine kwajongensstreek ipv het met de ouders te overleggen werd er op middeleeuwse manier aan oren getrokken, dat vond ik niet kunnen! Toch zullen we deze camping in de toekomst ZEKER opnieuw bezoeken en raden we deze tenstelligste aan voor iedereen!
De kinderen 8 & 3 jaar vonden het fantastisch! Hartelijke ontvangst. Goed sanitair, veel dingen om ter plaatse te spelen trampoline, bmx-terrein, hooischuurtje, maisdoolhof, go-carts, ... ook diertjes aanwezig, een kleine campingwinkel, leuke uitstapjes, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid