facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Holterberg

Camping De Holterberg
Adres: Reebokkenweg 8, 7451 HL Holten, Nederland
Telefoonnummer: 0548 361 524
Staat: Overijssel
District: Rijssen-Holten
Stad: Holten
Route: Reebokkenweg
Huisnummer: 8
Postcode: 7451 HL


Recensies
Prima camping, zeker met kinderen.nnWe werden ontvangen door een leuke meneer bij de receptie. Hij had duidelijk plezier in zijn werk en wij waren in ieder geval fan.nWe kregen een trekkersplek en naast ons kwamen later meer gelijkgestemden, want de avond erg gezellig maakte.nnDe tafeltennistafel was hier favoriet. Broodjesservice was voor ons op doorreis, dus we stonden er maar één nachtje een dikke pré.
Het allermooiste en schoonste toiletgebouw staat hier op de Holterberg. Ook de kampeer plekken zeer ruim en zeer praktisch zeker de ondergrond voor de voortent of tent. Perfecte stroom en watervoorziening Aanrader!!!!
Op de camping een camperplaats geboekt, maar helaas kreeg mijn vriendin zeer slecht nieuws over haar ziekte. Ze moest dus per direct behandeld worden, waardoor onze vakantie niet door kon gaan.nContact met de camping gehad, maar daar werd gemeld dat we een mail moesten sturen. En... ja hoor €30. - terug van onze betaling =10%. De rest is dus winst voor de camping!!nIk wens deze mensen de bewuste ziekte niet toe, maar misschien kunnen ze een medicijn krijgen voor mensvriendelijkheid?nGa zeker niet naar deze camping!!
Heerlijke kleine camping met snackbar/restaurant zwembad, luchtkussen en speeltuintjes. Ideaal voor jonge gezinnen. En in de zomer animatie
Gezellige kindercamping aan de rand van het bos. Mooi schoon sanitair, veel speeltuintjes, prima restaurantje bij de camping. Slim gedaan: voor regenachtige dagen is er een overdekte speeltuin, kids spelen dan droog, maar niet in zo'n benauwde binnenspeeltuin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid