facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Grote Bremen

Camping De Grote Bremen

Info

Wij zijn een mooie camping in de Ijselvallei een uniek wandel en fietsgebied, dicht bij bossen en heide.
Appartementen, trekkershutten en bedstede te huur.
Zie onze virtuele tour,
https://www.skyfocus.nl/SkyFocus/Tours/Oene-DeGroteBremen/

Geschiedenis

Wij zijn een mooie camping in de Ijselvallei een uniek wandel en fietsgebied, dicht bij bossen en heide.
Appartementen, trekkershutten en bedstede te huur

Adres: Bremensallee 2, 8167PH Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578641671
Stad: Oene
Route: Bremensallee 2
Postcode: 8167PH


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:30
Dinsdag: 06:00 - 23:30
Woensdag: 06:00 - 23:30
Donderdag: 06:00 - 23:30
Vrijdag: 06:00 - 23:30
Zaterdag: 06:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Kleine camping omgeving Apeldoorn, Camping De Bankjes, Camping de zandheuvel, Bert ter Beek Oene, De Pollen Emst, SVR camping Vaassen, Camping aan het Apeldoorns kanaal, De Grote Belt Oene
Recensies
Leuke kleine vriendelijke camping met mooie plaatsen, fijne ligging. Wij stonden er met een redelijk grote tent mijn moeder zat in een trekkershut. Het enige wat we daar missen was een klein koelkastje.
Fijne rustige camping. Geen animatie of zwembad. Wel een kleine speeltuin voor kinderen en Berg skelters.
Huisje gehuurd voor twee weken. Mooie omgeving Veluwe vlakbij en de IJssel aan de andere kant. Huisje is picobello in orde Picknickgebied: Picknicken op de dellen in epe. Mooie wandeling gemaakt.
Mooie camping. Wij hebben met de camper op de camping gestaan. Wij zijn niet zo van die camper plaatsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Prachtige camping. Deze keer in de trekkershut, wat een ontzettend leuk huisje . Bij de eigenaren de Ofyr hout bbq gehuurd. Een gezellige en leuke manier om te barbecuen. Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Een mooie rustige camping met grote plekken. Zeker een aanrader. De omgeving is erg mooi.
Een heel fijne vacantie gehad . Met hele fijne beheerders behulpzaam en vriendelijk Speeltuin: De kinderen vermaken zich er prima ook met de skelters , alleen jammer dat er gezinnen zijn die alles laten staan terwijl de kinderen er zich kostelijk mee hebben vermaakt en de beheerder alles weer laten verzamelen ??? Toiletten: Zijn oud maar netjes schoon Maar er wordt gewerkt aan een compleet nieuw toilet gebouw , wij wensen jullie veel succes en komen zeker een keer terug
Zeer fijne vakantie gehad met 2 honden en een baby in een trekkers hutje.
Ben niet op de camping geweest. Echter de omgeving is schitterend. Lijkt me een goede omgeving om fiets tochten te doen. En direct van boeren landbouw producten kopen is ook een mogelijkheid. Zag bij verschillende erven bordjes staan met daarop de producten die te koop zijn. Aardappelen, uien, eieren en nog meer.
Fantastisch gezellige, mooie, schone en vriendelijke Camping . Mooie plaatsen. Bert en Fieke de eigenaren zijn Fantastisch. Wij zijn er voor de 11e keer geweest. En we gaan zeker weer. Ook de WiFi is zeer goed.
Vriendelijke ontvangst, super overnachting in de bedstede gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid