facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Grijze Duif

Camping De Grijze Duif

Info

Op deze unieke plek in Drenthe kunt u genieten van de stilte en de rust. Kom overnachten in een luxe pipo wagen of kamperen met caravan of op camper.

Adres: Weerdingerkanaal Noordzijde 228, 7831HR Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: +31 6 29007600
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal Noordzijde 228
Postcode: 7831HR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schaatsmarke De Schaatsmarke 698 meter Dit is de FB pagina van ijsvereniging "De Schaatsmarke"
Sporthal de Mondenhal Sporthal de Mondenhal 2 km Hal veel te klein voor publiek
Bait wizard Bait wizard 4 km Boillie bollies , koffie , wat een fijne toestand
Recensies
Wij hebben een klein weekje hier gestaan met onze camper. Een hele fijne plek! Ruim opgezette plaatsen op gras, prima sanitaire voorzieningen, ruimte voor de afwas. We konden kiezen of we met of zonder stroom wilden staan. Goede verzorgingsplek voor de camper. En zeker een compliment voor de eigenaren! Heel vriendelijk, een leuk tasje vol met informatie over de omgeving ontvangen. Zeker een aanrader!
Wat een mooie camperplaats , mooi verzorgd terrein met zeer betrokken eigenaar. Wc en douches prima. Grote plekken en heel mooi ingedeeld. Heel veel info in de welkom tas zelfs fietsroutes. Wij komen zeker nog vaker.
De camping is nog in de opstartfase. Desondanks hebben ze alles al goed voor elkaar. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Mooie ruime kampeerplaatsen, veel groen, het sanitair is netjes. Er is ook een ruime pipowagen te huur waar je mooi aan een vijver op het terras kunt zitten. Het is ook een mooie omgeving.we hebben diverse fietstochten gemaakt oa naar Wildlands in Emmen, het hunebedcentrum in Borger, en verschillende dorpjes in de nabije omgeving.
Super fijne camperplaats. Heel gastvrij ontvangen. Echt een aanrader. Wij hebben er zeker geen spijt van. Sanitair, niets op aan te merken. En mooie omgeving om te fietsen.
We hebben net 3 heerlijke dagen gehad,, alles goed georganiseerd, en bijzonder gastvrij ontvangen, Dank jullie wel, Groetjes van Jos en Kathy
Geweldige camping. Zou wat ons betreft ook " De bloementuin" mogen heten. Overal prachtige veldbloemen! Dit voorjaar gestart dus e.e.a. is nog gloedje nieuw. De vegetatie heeft nog enkele jaartjes nodig voor deze op voldoende hoogte is. Héél ruime plekken en een vriendelijke en gastvrije ontvangst. Kortom een aanrader. Zeker voor camperaars!!
Mooie heel ruime plekken, de gebruikte douche en toilet units kunnen wel een update-je gebruiken.
Rustige camperplaats,ruim en netjes. Bij aankomst krijg je een papieren tas met informatie over de omgeving.
Mooi camperpark, schone toiletten en douches heet water ook om af te wassen, WiFi, grote plaatsen, Electra en super mooie fietsroutes, wij komen zeker nog een keer, een aanrader voor camperaars
Goede plek om met camper of caravan een poosje te vertoeven. Goede gelegenheid om dit stukje, vaak onbekend Nederland te leren kennen. Ter Apel heeft een mooi kloostermuseum en fietsen in Westerwolde tussen Ter Apel, Sellingen en Bourtange is voor velen een ontdekkingstocht. Een stukje fietsen door Duitsland behoort ook tot de mogelijkheid en ..... dan hebben we het nog niets eens over Drenthe, wat ook om de hoek ligt. Kortom vanuit deze goedgelegen en en schone camping, met vriendelijke beheerders is voor een geslaagde vakantie veel mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid