facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Flier Lichtenvoorde

Camping de Flier Lichtenvoorde

Info

Minicamping op loopafstand van het centrum van Lichtenvoorde met veel groen en een grote vijverpartij. Dichtbij fiets- en wandelroutes.



"Wij zijn op dit moment gesloten en gaan weer op op 28 april 2023, hopelijk tot dan.Leuke rustig gelegen minicamping voorzien van ruime plaatsen met visvijver in Lichtenvoorde, Achterhoek. In het buitengebied maar slechts 1,5 km van het centrum van Lichtenvoorde, dat over een ruim aanbod van winkels, bakker, cafe's en restaurants beschikt.Goede uitvalsbasis om te fietsen over de mooi aangelegde kerkenpaden, tot rust te komen of de gastvrije Achterhoek te verkennen.Tevens heeft Lichtenvoorde een jaarlijks terugkerend dahlia corso op de 2e zondag van september. Met grote en spectaculaire optocht wagen tot wel 25 meter lang en 8 meter hoog."
Adres: Oude Aaltenseweg 64 A, 7131 NZ Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 31628271544
Stad: Lichtenvoorde
Route: Oude Aaltenseweg 64 A
Postcode: 7131 NZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Kei Camping de Kei 213 meter Mooie kleine camping, goed onderhouden, schoon en erg vriendelijk. Prima uitvalsbasis...
XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw B.V. XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw B.V. 2 km Vertaald door Google mensen zijn aardig De baas is ook zonder afspraak beschikbaar me...
Recensies
Mooi gelegen en rustige camping. Eigenaren laten bewust een beperkt aantal kampeerders toe, terwijl het terrein ruimte heeft voor veel meer. Zelfs tijdens de Zwarte Cross was er een zee van ruimte. Prima en schoon sanitair. Een bonus is de ontbijtservice.
Onlangs zijn wij voor een dag of 12 te gast geweest op deze camping. Vanaf de 1e dag voelden wij ons hier zeer welkom en hebben daarom de hele tijd erg genoten. Zeker ook mede door de gastvijheid van de eigenaren Stephanie en Bas. Sanitair prima onderhouden , zelf hebben wij gebruik gemaakt van het prive sanitair wat ook best wel een luxe is op dit soort kleinschalige campings. Er is ook een mogelijkheid om te wassen , daar voor is er een wasmachine beschikbaar . een droger is niet nodig dat doet de wind wel. Al met al alles zeer positief ervaren en we hebben meteen maar een weekje geboekt voor het eind van het seizoen in September om het kampeerseizoen af te sluiten. Echt een aanrader en zeker de 5 sterren waard. Familie Piek Doetinchem
Rustige en mooie camping met ruime plekken. Wij hadden een mooie plek aan de vijverrand. Net en schoon sanitair. Er is zelfs een mogelijkheid om privé sanitair te huren. Warm water met douchen en de afwas. Wifi werkt goed. Uitstekende camping voor hondenbezitters, je kunt de hond goed en veilig uitlaten. Vriendelijke ontvangst je krijgt een map met bezienswaardigheden in de omgeving. En voor de zuinige Hollander zitten er zelfs kortingsbonnen in de map met leuke aanbiedingen.Mooie fietsomgeving.
Goed verzorgde camping! Vriendelijk ontvangst ! Ruime plaatsen en mooi overzichtelijk en netjes sanitair gebouw ! En de camping is dicht bij het centrum van Lichtenvoorde.
Wij hebben daar 18 dagen met vrienden op de camping gestaan. Een jong echtpaar als eigenaar,een paar jaar geleden zijn zij de camping begonnen. Op elke plaats water, afvoer en stroom 16 amp. Zij onderhouden een persoonlijk contact met hun gasten. Heel schoon en prima sanitair. En kakelverse eitjes van eigen kippen. Een fijn verblijf daar. Zij zijn goed op weg.
Prima sanitair, ook in deze Corona tijd. Vriendelijke ontvangst. Beperkte keus in staplaats omdat er maar 25 plekken zijn en vrijwel alles bezet.
Een heerlijke camping, mooi, goed onderhouden, mooi en schoon sanitair. Een pracht terrein, naast mooie maisvelden.. Vijvers met een paar ganzen met jonkies. Dus prettig vertoeven.
Mooie plek, dichtbij het ietwat saaie dorp Lichtenvoorde, fietspaden en routes in de buurt. Camping is rustig gelegen en heeft fraai sanitair en enthousiaste eigenaars.
Mooie, nieuwe, kleine, rustige camping op een mooie locatie in de Achterhoek met gezellige eigenaren. Wij waren er begin juli en dan staan er weinig tenten en dus veel caravans en campers. Prachtig sanitair met vloerverwarming. Heerlijke douches met kleine ruimte om om te kleden. Voor kinderen is er weinig te doen. Supermarkten en restaurants dichtbij. Goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de omgeving.
Leuke camping met gras ondergrond. Het sanitair is nieuw en goed onderhouden. stroom/water en grijswater afvoer per plek aanwezig. WIFI is goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid