facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Entekoele

Camping de Entekoele

Info

Kleine rustige camping aan de rand van het bos en aan water gelegen.Geopend van 1 april tot 1 okt. met ruime staplaatsen,kantine met snackbar.

Adres: Falieberglaan 5, 7921 VS Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528371315
Stad: Zuidwolde
Route: Falieberglaan 5
Postcode: 7921 VS



op zoek naar gerelateerd: Camping de Entekoele plattegrond, Parkachtige camping, Camping Zuidwolde groningen, Entekoele vissen, Camping Echten, Camping Ekelenberg Zuidwolde, Camping Drenthe, Stacaravan te koop Zuidwolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Klein Zwitserland Camping Klein Zwitserland 2 km Blijft een heerlijke camping, ruime plekken, schoon sanitair, aardige eigenaren en id...
Natuurkampeerterrein De Bulte Natuurkampeerterrein De Bulte 2 km Prachtige camping, rustig. Schoon sanitair. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. P...
Boerderij Camping Wildeboer Boerderij Camping Wildeboer 4 km Vertaald door Google Topservice! Origineel Top service!
Recensies
Mooie goed onderhouden camping in bosrijke omgeving aan een water. Enige minpuntje is de trampoline bij speelplaats die overlast geeft als je rustig wilt zitten.
Mooie camping met zeer mooie kampeerplaatsen, aan het water . Sanitair is wat verouderd, maar wel schoon. Hier komen wij zeker nog eens terug!
de camping heeft een mooie ligging in het bos en aan een vis/roeivijver, de meeste plaatsen aan het water zijn seizoensplaatsen. Prachtige natuur om je heen maar dat maakt de plekken erg gesloten dus veel privacy. En het zou misschien handig zijn om bij het toilettengebouw midden op de camping ook warm water te hebben.
Geen grote camping, oud sanitair maar wel schoon, uitstekende WiFi, visplas waar geen vis inzit is in de winter een ijsbaan staat overal maar 60cm water.
Heerlijke plek rondom een "vijver", waar je kunt vissen en gratis een kano kunt nemen om te kanoën. Verder veel bosgebied met leuke wandelpaden.
Leuke plek aan het water. Hele vriendelijke ontvangst. Mooie wandel mogelijkheden direct vanaf de camping.
Leuke kleine camping, met een aantal mooie plekken aan het water. Geen hoogstaand niveau op de camping maar ziet er verzorgd uit.
Svr motto "rust en ruimte". Inderdaad ruime plekken waar ee ons op aanwijzing eigenaresse installeren. Na dag komt man met vraag camper op te schuiven omdat plek gedeeld moet worden. Praten helpt niet, ook niet met eigenaresse ik ben de baas. Nog dag later excuus en bloemetje, maar toch... ergernis, en niet alleen voor ons. Want ook de man die bij ons op plek kwam had andere gereserveerd, die ook weer bezet was.
Mooie nette camping met leuke kanovijver. Schone toiletten en douches. De wifi was ook prima en ruime plekken. Aardige eigenaar die overal mee wil helpen.
Heerlijk mooi weekend gehad , mooie kantine goede sanitaire voorzieningen alles goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid