facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Dobbe

"Camping Zee van Tijd is de ideale uitvalsbasis voor je verblijf in het Waddengebied. Combineer je verblijf met een wadlooptocht, Ameland, Schiermonnikoog, Dokkum, Leeuwarden of zelfs Groningen!"
Adres: It Keechje 5, Holwerd
Telefoonnummer: +31 511 445077
Stad: Holwerd
Route: It Keechje 5



op zoek naar gerelateerd: camping de dobbe te koop, camping noord oost friesland, minicamping de dobbe spoarbuorren sud kollumerzwaag, camping buitenpost, vekabo campings friesland, camping dokkum, camping holwerd trekkershut, camping lauwersoog
Recensies
Perfecte uitvalsbasis voor Wadlopen vanaf Holwerd en de oversteek per pond naar Ameland. Tevens centraal bij het dorpje zelf. Ik was hier 2 jaar geleden ook; nu is er een nieuwe eigenaar en dat is te zien ook. De receptie en het sanitair gebouw zien er nu super mooi en leuk uit ja echt, leuk! Mooie kleur groen, met mooie lampen en plantjes. Een onderstaande recensie over "geen wc papier" herken ik totaal niet. Schoon & goed onderhouden met lekkere zeep & handcrème bij de toilet. En gratis douchen. Kortom: ik raad iedereen die naar Ameland gaat, aan om hier te staan.
Uitstekende camping om per fiets Ameland en kop van Friesland te verkennen. Zeer gastvrij ontvangt, superschoon sanitair en leuk dorpje met prima restaurant. Coöp op 5 minuut afstand.
Handige plek vlakbij de Waddenzee, maar een paar minuutjes rijden van de pier Holwerd & prachtige omgeving. Normale tarieven, aardige mensen en goede voorzieningen. Prima communicatie. Kortom, gewoon een fijne camping, aanrader!
Heerlijke rustige camping. Schoon sanitair. Ruime plaatsen. Enkele straatjes van supermarkt. Mooi dorpje. Perfecte ligging om fietstochten te starten.
Leuke camping , in juni niet druk mooi en schoon sanitair, vriendelijke ontvangst door nieuwe eigenaren / beheerders, ruime plaatsen op gras zonder kale plekken. Aan de rand van het dorp met restaurant en supermarkt vlakbij. Enig verbeterpunt :WiFi kan beter
Hele fijne en rustige camping met zeer schoon en ruim toiletgebouw. Ook heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Op loop afstand van supermarkt en eetgelegenheden.
Mooie schone camping. 3km van de boot naar Ameland ideaal. 1 afwasplek beetje weinig verder alles goed en schoon..
Nieuwe eigenaars. Vriendelijke ontvangst, prachtige grasvelden, rustig en ruim opgezet, nette toiletten en faciliteiten, klein stukje fietsen naar de boot. Was buiten het seizoen en ze willen je graag helpen. Prima verblijf gehad.
Wat een heerlijk plekje. Vriendelijk welkom door eigenaresse en dochter. Mooie grote plekken en prachtig sanitair. We waren op de fiets en bij aankomst konden we onszelf trakteren op een heerlijk, Guinness , biertje, die ze koud hadden staan.
Kleine, fraaie camping in het oude plaatsje Holwerd. Nieuwe eigenaren hebben de camping dit jaar 2022 drastisch opgefrist. Vriendelijke ontvangst. Veel verharde plaatsen. Prima uitvalsbasis voor een dagje Ameland, voor een fietstocht langs het wad of het Friese landschap. Én je kunt er prima vogels kijken die hier met duizenden aan het wad foerageren voor ze doortrekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid