facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Dobbe Holwerd

Adres: 5 It Keechje, 9151 HC Holwerd
Telefoonnummer: +31612827931
Stad: Holwerd
Route: 5 It Keechje
Postcode: 9151 HC



op zoek naar gerelateerd: Camping Zee van Tijd, Zee van Tijd Holwerd menukaart, Camping de Blijer Wadden, Kano camping De Dobbe, Camping Zee van Tijd reviews, Camping Kollum, Camping Simmerwille te koop, Campings omgeving Dokkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Willibrorduskerk (Holwerd) Sint-Willibrorduskerk (Holwerd) 50 meter De Hervormde kerk van Holwerd heeft een erg lange spits. Vanaf de dam bij Holwerd ver...
De Hoop, Holwerd De Hoop, Holwerd 775 meter Een mooie molen, uit 1713. Hij is nog steeds in gebruik. Heel bijzonder
De Hoop (Holwerd) De Hoop (Holwerd) 775 meter Een mooie molen, uit 1713. Hij is nog steeds in gebruik. Heel bijzonder
Kletterbuurt Kletterbuurt 2 km Kletterbuurt is een buurtschap in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt in de ...
Frije cross Blije Frije cross Blije 2 km Frije cross Blije, in 2017 is de laatste editie georganiseerd.
Miedenmolen Miedenmolen 4 km Langs de ANWB Terpelân route ligt deze prachtige molen. Goed onderhouden en voor de f...
Recensies
Rustige camping. Aardige plekken. Vriendelijke eigenaren.Niet duur, miste zeep in de toiletten ivm. Corona. Vlak bij de ferry naar Ameland. Holwerd oid stadje met leuke oude woningen.
Heerlijk rustige camping, nuchtere eigenaar. Sanitair heel schoon. Kortom goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij werden keurig begeleid naar onze plek. Wel jammer dat ontbijt alleen is inbegrepen bij een weekverblijf
Ruime plaatsen en goede voorzieningen. Prima startpunt voor een dagje Ameland. Geen WiFi. We hadden pech: de boeren reden massaal hun mest uit, de lucht trok de camper in. De beheerder vertelde ons 2 keer dat hij gasten gedoogde. Dat vonden wij niet erg vriendelijk klinken. Wij worden liever verwelkomd dan gedoogd.
Ik kwam onaangekondigd laat aan op de camping. De camping baas was eerst een beetje knorrig. Maar werd toch fijn geholpen en de poort ging speciaal voor ons extra vroeg open.
1 euro om te douchen is wel erg veel. Helaas was er een jeu de boule avond op het naast gelegen terrein, weinig rust. Geen goedkope camping. 17.50 voor 2 personen zonder stroom en geen wc papief aanwezig.
Sfeervolle fijne en rustige camping Leuk om het noorden te ontdekken. Ruimtelijk leuke gastheer en vrouw. Prima vertoeven.
Rustige overzichtelijke camping waar coronaregels goed worden nageleefd. Mooie uitvalsbasis voor de eilanden met name Ameland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid