facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Bosrand

"Recreatiepark, met zowel vakantiewoningen als camping. Hele jaar geopend. Prachtig tussen bos en heide gelegen, ideaal voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers."
Adres: Garderenseweg 281 , Ermelo 3852 NH, NL
Telefoonnummer: 0577 407 328
Stad: Ermelo
Route: Garderenseweg 281
Postcode: 3852 NH



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Camping de Bosrand ermelo, Seizoenplaats camping Ermelo, Recreatiepark De Bosrand Friesland, Boerencamping Ermelo, Vakantiepark Ermelo, Recreatiepark de Bosrand Drenthe, Camping Drieerweg Ermelo, Camping Ermelo met zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Rimboe In de Rimboe 5 km We hebben genoten van onze tijd 'In de Rimboe'. Kleine camping middenin de bossen. Me...
Recensies
We werden heel vriendelijk ontvangen. De plek was wat klein ,kwam omdat wij niet hadden gereserveerd. Maar we waren blij dat er plek was. Douches en wc schoon. Goede plek om te vertoeven. Leuke omgeving. Aanrader.
50 cent betalen voor een douche is niet meer van deze tijd. Omdat er alleen volwassenen en ouderen staan, weten zij heel goed dat je niet uren onder de douche staat, ivm energieverbruik Ik ben altijd eerder klaar. Ook het afwas water mag wel wat warmer, hier kun je doodziek van worden.Legionella er wordt dan gezegd ivm kinderen. Welke kinderen. Wel is het sanitair keurig schoon.
Heerlijk rustige camping aan een prachtig bos en direct aan de heide. Prima plek om erop uit te gaan.
Geweldig goede camping,alles is goed geregeld.Heel erg vriendelijke eigenaren.
Het was geweldig. Heerlijk rustig, echt een aanrader. Alles super schoon. Wij komen hier zeker tetug
We wilden nog even een weekje weg met de herfstvakantie, zodoende een paar dagen van te voren, op woensdag, voor 4 nachtjes geboekt. Ik dacht betaald te hebben, maar kreeg op vrijdag een aanmaning die ik zaterdag heb betaald. Maar helaas, het noodlot slaat toe, mijn vrouw en ik krijgen beiden in het weekend Corona. Op maandag bellen we dat we niet kunnen komen en annuleren onze boeking. We hebben geen doorlopende annuleringsverzekeing en op vriendelijk toon vragen we of er iets geregeld kan worden, verschuiving van de reservering op een later moment of misschien een korting. Van enig meedenken of coulance kan deze eigenaar niet beticht worden. Resoluut hanteert hij strak de regels en onder het mom, eigen schuld dikke bult, kunnen we naar ons geld fluiten. Geld dat we slechts twee dagen eerder over hadden gemaakt. Ik hoop dat de eigenaar vrede heeft met deze handelswijze, de kans om een klant voor zich te winnen, heeft hij in elk geval laten varen. Geld is blijkbaar belangrijker dan medemenselijkheid en service.
Mooie omgeving camping wordt alleen gerund door op zeer geld beluste eigenaren.En wat de vaste gasten betreft zijn er ook voorkeurs behandelingen.
Voor mij verschrikkelijk, maar een ander kan het er heerlijk vinden. Wel schoon!!!!
Bij dit recreatiepark komen wij al jaren en elke keer kiezen we voor dezelfde bungalow. Een goed teken wanneer gasten blijven terugkomen. Het park is kleinschalig met een aantal bungalows en chalets voor de verhuur, daarnaast is het mogelijk om te kamperen met eigen caravan/kamper of tent. De toiletgelegenheid wordt dagelijks schoongemaakt en schoongehouden. Er is gelegenheid om een was te draaien, hiervoor kun je een tijdslot reserveren en muntjes kopen bij de receptie. Het park is mooi aangelegd en wordt goed onderhouden. Auto's zijn op het park niet toegestaan. Vooraan is een parkeerplaats daar staan karren waarmee de spullen te vervoeren zijn naar de bungalow of kampeerplaats. De eigenaren zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam als je onverhoopt een probleempje aantreft. De bungalows zijn keurig schoon, volledig ingericht en voorzien van de benodigde apparatuur kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, televisie met een ruim terras. Eigenlijk alles dat nodig is voor een prettig verblijf. Nu alleen nog mooi weer erbij kunnen boeken of een bungalow waar geen regen valt... Helaas kunnen ze dat niet voor de gasten regelen. Al zijn de bungalows ruim genoeg en indien nodig goed warm te krijgen als je toch binnen zit vanwege regen. Wat ons betreft is en blijft het een aanrader voor een vakantie op de Veluwe.
Erg fijne camping. De eigenaren hele vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Als je van rust en mooie bosrijke omgeving houd een absolute aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid