facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Bocht

Camping De Bocht

Info

Gezellige kleine camping in het prachtige historische Oirschot, Brabant.
Comfort plaatsen voor caravans en campers. Verhuur van luxe chalets.

Geschiedenis

Kleine gezellige familiecamping met ruime plaatsen en veel vrije ruimte voor de plaatsen. Geen haring aan haring plaatsen maar ruimte en rust met alle faciliteiten in de prachtige gemeente van Oirschot.
Comfortplaatsen met water, afvoer, tv aansluiting en 10 ampere electra op de plaats. Een nieuw toiletgebouw met grote douches en echt warm water. Ruime wascabines en afwasfaciliteiten, wasserette en chemisch toilet.



"Kleine camping met goede faciliteiten voor caravans/campers en tenten.Verwarmd sanitair met schone wasgelegenheid.Verhuur van luxe chalets voor kort of lang verblijf.In de zomer is ons buitenbad geopend voor onze campinggasten. De camping is een wintercamping en daarom is deze het hele jaar geopend. Oirschot ligt in een schitterende groene omgeving omgeven door landgoederen, bossen en vennen midden in het Groene Woud. Driehoek Eindhoven, Tilburg en s'Hertogenbosch."
Adres: Oude Grintweg 69, 5688MB Oirschot
Telefoonnummer: 31499550855
Stad: Oirschot
Route: Oude Grintweg 69
Postcode: 5688MB



op zoek naar gerelateerd: Leukste camping van Brabant, Camping de Peel, Camping Oisterwijk, Camping Spoordonk, Camping De Bocht Schoorl, SVR camping Oirschot, Camping Oirschot Latour, Camping Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doe-Boerderij De Steenuil Doe-Boerderij De Steenuil 986 meter Geweldig leuke camping voor kinderen. Boer Willem neemt ze mee op voor kinderen leuke...
Vakantiepark Latour Vakantiepark Latour 3 km De receptie was in het weekend gesloten en er was niemand te bereiken. Informatie die...
Recensies
Staan nu 3 dagen op deze camping en kan nu een betere beoordelingen geven. Ik blijf bij de 5 steren die ik reeds gegeven had. De camping is prachtig verzorgd, mooi staan plaatsen + auto in totaal 55. Het sanitair is uitzonderlijk goed en proper, alle voorzieningen zijn aanwezig. Goed gelegen, dicht bij grote winkels, Aldi, Albert Heijn en Jumbo en andere. Zeer zeker aan te raden.
Kleine camping. Zeer netjes in alles. Douches, toiletten en ook buitenzwembad. De eigenaren zijn superaardig en vriendelijk. Met de fiets zit je in een paar minuten in het centrum van Oirschot. Ook al is het een kleine camping, er is elke dag een activiteit. Van pannekoeken eten tot groot ganzenbordspel. We waren er maar 3 nachten, maar we hebben niets te piepen of te klagen gehad!
Heerlijk 14 dagen met de fiets erop uitgeweest vanaf de uitstekende camping.Wij 4 personenlogeerden in de mooie 6 persoons bungalow Alles was tot in de puntjes verzorgd. Cris Bertie en team het gaat jullie goed , Met een vriendelijke groet ,Wil en Tonny en Eduard en Hanneke
Camping De Bocht vind ik een erg fijne camping. Rustig, goed onderhouden, mooi sanitair, aardig en behulpzaam personeel. Ik heb er bijna twee maanden gestaan en wie weet in het voorjaar weer.
Perfecte camping, mooie plekken, prima zwembad en een heerlijke plaats om tot rust te komen. Oirschot is een mooie plaats met leuk oud centrum. Eigenaar is zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Wij komen graag nog eens terug!
Is zeer netjes en verzorgd. Echt een aanrader, rustige en gezellige camping.
Mooi verzorgde camping. Mooie douche. Top camping ga er zeker weer terug.
Mooie en rustige, kleinschalige camping met zeer nette sanitaire voorzieningen. De vriendelijke eigenaar en zijn team doen er alles aan om hun gasten een aangenaam verblijf te geven en de hele camping ziet keurig en tot in de puntjes verzorgd uit. Bovendien hebben zij ons vakkundig en geduldig geholpen toen bleek dat zowel de dompelpomp als de boiler van onze caravan defect bleken te zijn na de winterstalling, echt super! We gaan hier zeker vaker komen. Een echte aanrader!
Prima camping. Ruime plekken met water, elektra, afvoer en tv aansluitingen. Keurig en schoon toiletgebouw. Mooie douches en goede uitvalsbasis voor fietstochten. Eenvoudig aan te rijden. Een aanrader! Vriendelijke ontvangst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid