facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Biesterij

Camping de Biesterij

Info

Camping de Biesterij, zeer rustig gelegen en aan de rand van het Rijssense Schwarzwald, is de vakantie plek bij uitstek!!

Geschiedenis

Camping de Biesterij, zeer rustig gelegen en aan de rand van het Rijssense Schwarzwald, is de vakantie plek bij uitstek!!
Gezien de ligging bieden wij onderdak aan natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Ook voor gezinnen met kinderen is het de ideale camping. Wij hebben een prachtige speeltuin, een volleybalveld, een jeu de boulesbaan en een tafeltennistafel.
In het hoogseizoen is er een zeer gevarieerd recreatie programma voor jong en oud.

Onze kinderboerderij is een druk bezochte plek op onze camping. De boerderij is zelf voor de bezoeker (tjes) toegankelijk om de dieren te voeren, knuffelen en te vertroetelen. En dit jaar volledig vernieuwd!

De ervaring is dat mensen na 1 bezoek aan Camping de Biesterij graag terug willen komen en daarom hebben wij ook seizoensplaatsen te huur.

Onze toeristische plaatsen zijn zeer ruim en hebben een fantastisch ruimtelijk uitzicht, zij zijn natuurlijk voorzien van een water en elektriciteitaansluiting. U hoeft voor onze nieuwe en luxe sanitaire voorzieningen nooit ver te lopen. Wij beschikken over een babyroom en een invalide toilet en douche.

In het hoofdgebouw is ook een afhaalsnackbar gevestigd, waar u in het hoogseizoen elke dag en buiten het seizoen om in de weekenden kunt genieten van een puntzak patat en diverse snacks. Makkelijk en toch lekker.
In het hoofdgebouw kunt u natuurlijk ook terecht voor informatie over de streek of andere vragen. Wanneer een wasje wilt laten draaien, kan er bij de receptie die ook in hetzelfde gebouw gesitueerd is, waspoeder gekocht worden.

Wij verhuren stacaravans van 4 tot 6 personen, geheel compleet en van alle gemakken voorzien: met oa zithoek, badkamer met douche, koffiezetapparaat, verwarming en een terras met tuinmeubilair.

Zoals u kunt lezen bieden we genoeg voor elk wat wils, wilt u meer informatie, kijk dan gerust op www.campingdebiesterij.nl. Wij heten u alvast hartelijk welkom en zullen ervoor zorgen dat het verblijf op camping de Biesterij, gelegen op het mooiste plekje van Nederland, voor u onvergetelijk zal zijn!!!

Adres: Biesterij 1, 7461 PG Rijssen
Stad: Rijssen
Route: Biesterij 1
Postcode: 7461 PG



op zoek naar gerelateerd: Camping De Biesterij Zoover, Biesterij 2 Rijssen, Biesterij 3 Rijssen, Te koop Biesterij Rijssen, Natuurcamping Rijssen, Camping Witte Zand Rijssen, Camping Rijssen, Kleine camping Rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping De Biesterij Camping De Biesterij 149 meter Prachtige ingerichte Finse Kota. Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zeker een ov...
SVR mini Camping De Schwarzwaldhoeve SVR mini Camping De Schwarzwaldhoeve 290 meter Het is een beetje jammer dat je al om 2300 stil moet zijn want je verhuurt het aan jo...
Camping 't Witte Zand, Rijssen Camping 't Witte Zand, Rijssen 389 meter Schitterende locatie in het bos, met aansluiting op wandel en fiets mountainbikeroute...
De Langenberg De Langenberg 596 meter Prachtige locatie met veel ruimte en speelmogelijkheden, met hele schappelijke tariev...
Trainrein VOF Trainrein VOF 2 km Trainrein is de teugeldrukmeter voor ruiters en instructeurs! Instant feedback voor ...
Hengelsport Rijssen Hengelsport Rijssen 2 km Hengelsport winkel met een ruime keuze, vakkundige en behulpzaam. Ruim assortiment.
L.R & P.C  Achter ‘n Bos Rijssen L.R & P.C Achter ‘n Bos Rijssen 3 km Super gezellige rijvereniging voor jong en oud!
V.V. Rijssen Vooruit V.V. Rijssen Vooruit 3 km De bal is rond.
Marco Stegeman PT Marco Stegeman PT 3 km Marco is een gedreven, enthousiaste personal trainer. Hij weet mijn grenzen te verleg...
Motortourclub 'n Tuf Motortourclub 'n Tuf 3 km Motorclub 'n Tuf houdt in het tourseizoen gemiddeld om de twee weken een tourrit. Da...
Hofman Horses Hofman Horses 4 km Prachtig crossterrein. Gevarieerd aanbod aan hindernissen en goed onderhouden. Tevens...
Recensies
Kleine overzichtelijke camping.
Gezellig,kleinschalig, net en schoon sanitair. Leuke mensen
Een gezellige kleinschalige camping met heel aardige medewerkers. Een goed onderhouden sanitairgebouw, het ligt direct aan een mooi bos en er zijn leuke activiteiten. De bingo-avond mag je zeker niet missen!
Gezellige camping die familie gerund wordt. Faciliteiten zijn top en leuke bar waar in de zomer maanden veel te doen is. De camping ligt naast het bos en is heerlijk om in te wandelen met de hond.
Leuke camping eenvoudig mooi en zeer goed sanitair . En een zeer vriendelijke eigenares
Mooie rustige camping, grote plekken en super schoon sanitair.
Voor ruimte en rust een geweldige plek. Zeer net sanitair en geen gedoe met muntjes of zo. Tussen Rijssen en Enter, dus alles bij de hand.
Voor 1 nachtje het "centrum" huisje geboekt via airbnb. Erg netjes en compleet huisje. Bedlinnen lag klaar voor ons. Douchen is in een apart gebouwtje 100 meter verder. Gratis midget golf en leuke speeltuin voor de kleintjes. Kinderen wilden zeker nog een keer terug speciaal voor de bbq.
Zeer goede camping met vriendelijk beheer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid