facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de Achtertuin

Camping de Achtertuin

Info

Camping de Achtertuin is een kleinschalige 1 tot maximaal 2 persoonscamping, midden in Honselersdijk. Daar waar je het niet verwacht, kunt u genieten van een heerlijke overnachting in een huiselijke sfeer!

Adres:
Telefoonnummer: 0850479099
Stad: Honselersdijk


Recensies
Geweldige camperplaats, ruime plaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Elektriciteit 2,5€.Prachtige fietstochten. Gewoon super . Wij komen zeker terug,,, Danny en Martine,,
Wij konden vrijdagmiddag een huurcamper ophalen Na het inruimen, op weg naar België, leek kwa afstand Kruisland ons wel wat. We hadden een plek gereserveerd. Bij aankomst werdt de rode loper uitgelegd, wat een aardige mensen. Prachtige locatie voor ongeveer 12 campers. Sanitair is keurig. Voor op het terrein staat een bruine kroeg met een groot terras. Je kan hier lekker eten. Top plek.
Wij hebben twee nachten op deze camperplek gestaan. Hele vriendelijke eigenaren, ruime plekken en schoon sanitair. Ook fijn dat er verschillende zithoekjes waren. Super leuk rustig plekje!
Kleinschalig CP met al de benodigde voorzieningen. Heel netjes en mooi ingericht. Het restaurant heeft een goede menu kaart en het smaakt heel goed.
Prima plek om te staan met een camper. Wc en douche keurig. Ontzettend aardige eigenaren. Brabantse gezelligheid. Hun restaurant is één en al gastvrijheid. Het eten was heerlijk. In het dorp zelf ook goed gegeten. Aanrader!!
We hadden helaas slecht weer. Maar dit is een plekje om nog eens terug te komen als het zonnetje schijnt. Mooie plek. Ook heerlijk gegeten bij Koch!
Leuke camperplaats, zeeeeer vrie delijk mensen en je kunt er heel lekker eten,zeer gemoedelijk,
Prachtige locatie, schoon sanitair en heerlijk gegeten
Een top camper plaats met goede verzorging en heerlijke gerechten die in je camper worden gebracht
Fijne plek, gastvrije mensen, keurig sanitair, mooie fietsomgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid