facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Beek en Hei

Camping Beek en Hei
Adres: Heideweg 4, 6731 SN Otterlo, Nederland
Telefoonnummer: 0318 591 483
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Heideweg
Huisnummer: 4
Postcode: 6731 SN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minicamping Minicamping "de Bosrand" 572 meter Camping is gezellig ingericht, met mooie beplanting en leuke spulletjes van vroegere ...
Recensies
Aantal natuurkampeerterreinen bezocht maar deze valt niet in de top 3 helaas. Het konijnenbos=natuurkampeerterrein en onderdeel van de gehele grote camping. Het konijnenbos is vrij klein en snel druk. Ligt op een hoek met twee “zand wegen” waardoor het naar mijn mening vrij druk is met wandelaars, mountainbikers, en wielrenners. Vrij uitzicht heb je niet. Ik keek uit op de keuring geknipte heg van de ‘gewone’ camping. Weinig vogelgeluiden. Wel veel achtergrond geluiden van auto’s heel veel groepen fietsers.
Prachtig plekje op het natuurkampeerterrein lid zijn van het groene boekje is verplicht. Dichtbij mooie wandelgebieden, en zo ook dicht bij het trekvogelpad. Suggestie dat er op een deel van het NKT geen campertjes/busjes mogen staan, of dat de helft wordt afgezet als trekkersveldje. Denk dat dat het kampeer gevoel verder versterkt met een trekkerstentje, als je niet tussen de auto's staat.
Paar nachten gestaan op het natuurkampeerterrein heerlijk rustig midden op een bosperceel. Redelijk goed sanitair. Overdag wel geluid van schietterrein Harskamp. Verder prima camping.
Top locatie! Je bent zo in prachtige natuur, wandelend & fietsend. Terrein is ook mooi en ideaal voor kinderen. Veel speeltuintjes en geen auto’s die over het terrein rijden. Een rustige sfeer.nOnthaal was ook vriendelijk. Eigenlijk maar 1 verbeterpunt en dat is het sanitair, deze was niet echt schoon. Met name de wc’s: de binnenkant van de wc pot was echt niet schoon, alsof het langgeleden was dat er een wc borstel met schoonmaakmiddel langs is gegaan. En achter de wc bril was het ook smoezelig, wat niet hoeft als daar elke dag een doekje overheen gaat. Het sanitair was wel lekker verwarmd, wat fijn is voor de koude avonden in maart.
Heerlijke camping in het bos vlakbij Otterlo en De Hoge Veluwe. Net sanitair. Mooie omgeving om te fietsen vanaf deze camping.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid