facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Beek en Hei

Camping Beek en Hei
Adres: Heideweg 4 , Otterlo 6731 SN, NL
Telefoonnummer: 0318 591 483
Stad: Otterlo
Route: Heideweg 4
Postcode: 6731 SN



op zoek naar gerelateerd: Beek en Hei plattegrond, Camping Beek en Hei Zoover, Seizoenplaats camping Otterlo, Camping Beek en Hei reviews, SVR camping Otterlo, Heideweg 4 Otterlo, Minicamping Otterlo, Camping Otterlo en de Veluwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Lorkenbos Het Lorkenbos 193 meter
Camping De Wije Werelt Camping De Wije Werelt 678 meter Schitterende locatie tegen de rand van park de hoge Veluwe. Leuke camping naar ons id...
Recensies
Een leuke camping die uit verschillende onderdelen/velden bestaat inclusief een bosperceel als natuurcamping. Er zijn een aantal kleine sanitaire units. Alles is er en sommige units zijn niet meer zo nieuw. Douches zijn ruim en kosten 50ct. Alle keren dat wij gedoucht hebben was deze niet schoon. Dat geldt ook voor de wasbakken. Het is gezellig en ruim van opzet en uitermate geschikt voor jonge kinderen, want er zijn flink veel leuke speeltoestellen oa met water. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. De camping is een perfect uitgangspunt voor heerlijke wandel- en fietstochten. Otterlo en KM museum op steenworp afstand. Oh ja het is hier oorverdovend stil.
We zijn vanaf 2 april van 2022 op de camping en hebben voorseizoen plek, het bevalt ons prima. Het is een kleinschalige en rustige camping midden in de natuur, wat veel rust uitstraalt. De omgeving is prachtig. Je kan vanuit de camping mooie fietstochten en wandelingen maken.
Het bij de camping behorende Zwijnenbos is camperen in de natuur. Heerlijk. Verlengsnoer meenemen. De sanitair is een stukje lopen als je daar staat.
Camping in Otterlo, het hele jaar geopend, mooi gelegen tussen nationaal park de Hoge Veluwe en Planken Wambuis van Natuurmonumenten. Ik heb hier de week voor Kerst gelogeerd op het natuurkampeerterrein. De camping biedt goede faciliteiten en zelfs in december was alles keurig verzorgd en geregeld. Ik kom hier terug.
We kampeerden het Hemelvaartweekend op camping Beek en Hei. Het was ons eerste kampeeravontuur mét kinderen en het is super goed bevallen! Bij aankomst was de receptie al gesloten, maar na een belletje kwam er al snel iemand aanlopen om ons de weg te wijzen. We mochten zelf een plek uitzoeken in het Zwijnenbos. Een prachtige plek onder de bomen, vlak bij een klimtoestel met zandbak. Fijn ook dat er een grote koelkast met vriezer beschikbaar is. Toiletgebouw was niet ver weg en altijd schoon. Voldoende wc's en douches, alleen voor de vaat moest je soms even buiten de spits gaan prima, geen haast. In de buurt van de receptie is een toiletgebouw met ruime familiedouche. Enige minpunt is de onrust vanuit een evenementenlocatie om de hoek. Vanaf onze plek was het lawaai zaterdag zelfs tot 2.00 's nachts + vuurwerk en de vele auto's niet altijd even relaxed. Goed, hier kan de camping natuurlijk weinig aan doen. Kortom, een heerlijk weekend achter de rug. Kinderen blij, wij blij. We komen zeker nog eens terug! Speeltuin: Verschillende speeltuintjes en ook speeltoestellen in het bos.
Prima camping, apart trekkersveld. Sanitair is erg schoon, wel muntje van 50c meenemen voor de warme douche. Het gebouw is wel wat ver lopen, dus pak ik de fiets naar de WC. Prijsnivo goed, nog geen 7 euro.
Een zeer positieve ervaring. Via via hier terecht gekomen en ‘t is zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk ontvangst, zeer mooie en rustige camping. Leuke omgeving om te fietsen en wandelen.
Een prachtig gelegen camping, waar we 2 nachten in "het Zwijnenbos" hebben gestaan met onze camper. Na een telefoontje onderweg, was de ontvangst na 1730 uur zelfs mogelijk, de eigenaar was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wandelroutes vollop aanwezig, ook vanaf de camping. Het sanitair was schoon, al zag ik in de douche enkele plekjes met schimmel. Maar douchen met slippers aan, zoals altijd ,was het prima te doen. 0,50ct voor 5 min.douchen, al was het geen volle harde straal. Vandaar 1 ster minder, maar al met al... prachtig gelegen camping met alle voorzieningen aanwezig!
Heerlijk rustige camping, alles netjes. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Supermarktje op 5 minuten fietsen afstand.
Leuke rustige kleinschalige camping, vooral voor campers en caravans. Goede en schone sanitaire voorzieningen en leuke speeltuin voorvooral jonge kinderen. Honden toegestaan, picknickplekken her en der aanwezig. Veel fiets- en wandelgelegenheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid