facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor camping Augustinus

camping Augustinus
Adres: Rijnstraat 72, 4031 KM Ingen, Nederland
Telefoonnummer: 0344 722 260
Staat: Gelderland
District: Buren
Stad: Ingen
Route: Rijnstraat
Huisnummer: 72
Postcode: 4031 KM


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–17:30
woensdag: 14:00–17:30
donderdag: 14:00–17:30
vrijdag: 14:00–17:30
zaterdag: 14:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Gisteren op deze camping geweest! Omdat er een evenement was! Ik was verrast! Wat een ontzettend leuke camping! De diertjes worden er goed verzorgd. En we werden gastvriendelijk ontvangen!nnHet evenement was ook super goed en leuk georganiseerd. Heerlijk een broodje gegeten en de kindjes hebben zich prima vermaakt in de mooie speeltuin!nnWe hebben nog een rondje over de camping gelopen die gewoon bijna helemaal vol stond!nnWe gaan binnenkort gauw eens een weekendje boeken! Want onze kindjes wilden niet mee naar huis toe!
Camping Augustinus is een camping die sinds een paar jaar overgenomen is door de familie Augustinus. Joke Augustinus regelt zo'n beetje alles op haar camping. Een aardige lieve vrouw die er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken.nSchoon, speeltuintje, jeu de boules baan, dieren en zelfs een recreatieruimte.nDe camping wordt beetje bij beetje vernieuwd en verbeterd. Mooie rustige camping, waar de zondag nog gerespecteerd wordt als rustdag.nEen prachtige omgeving tussen Waal en Nederrijn met specifieke dorpjes waar altijd wel wat de doen is.nQua kwaliteit en prijsverhouding een aanrader. Kosten tussen 15 en 20 euro per nacht voor 2 personen met caravan.
Ruime plaatsen, vriendelijke eigenaar en mooie fiets en wandelroutes, schone sanitair
Zeer royale plaatsen. Rustig gelegen, veel vogel geluiden.
Prachtige ruime plaatsen rustige camping en schoon sanitair vriendelijke mevrouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid