facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Anna´s Hoeve

Camping Anna´s Hoeve
Adres: Steenoever 1, 7731 PW Ommen, Nederland
Telefoonnummer: 0529 726 610
Staat: Overijssel
District: Ommen
Stad: Ommen
Route: Steenoever
Huisnummer: 1
Postcode: 7731 PW


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Koeksebelt Camping de Koeksebelt 322 meter Geweldige familie camping. Extreem schoon sanitair dat meerdere keren per dag wordt s...
Recensies
Prachtige camping rustige camping. Ruim opgezet en een aantal plekken aan het water. Ook voldoende plekken met of zonder schaduw. Sanitair is op en top schoon en voorzien van alle gemakken. Plekken hebben een eigen waterkraantje en afvoer, alsmede een eurostekker voor stroom. Ommen en omgeving is ook erg mooi om te vertoeven.
Prachtig gelegen, keurige en gemoedelijke camping.nMooie uitvalbasis om te fietsen en te wandelen.nVriendelijke eigenaar.
2 nachten gekampeerd met de camper tijdens het wandelen van het Pieterpad. Ideale uitvalsbasis want station is op 10 a 15 minuten lopen. Keurige camping met een schoon en netjes onderhouden sanitair gebouw. Het veld was begin april nog wel wat drassig waardoor de camper vastliep, de eigenaar is echetr handig met zijn trekker dus zonder problemen weer op weg. Voor herhaling vatbaar want mooie ligging, vlakbij stadje Ommen en een prachtige omgeving!
Mooie camping aan de Vecht. Vriendelijke ontvangst. Als fietsers kregen we een mooi plekje aan de Vecht.
Prachtige en vriendelijke camping. Hadden een trekkersplek aan de Vecht. Geweldig uitzicht. Erg vriendelijke mensen en uitstekende voorzieningen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid