facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Alinghoek Drenthe

Camping Alinghoek Drenthe

Info

Camping Alinghoek Drenthe is fantastisch centraal gelegen op de Hondsrug Drenthe bij Borger - Rustige camping ideaal om te fietsen en te wandelen en direct gelegen aan het natuurgebied het Drouwenerzand

Geschiedenis

Camping heerlijk gelegen tegen het Unesco stiltegebied van het Drouwenerzand



"Prachtige camping aan rand Natuurreservaat Drouwenerzand. Centraal gelegen aan HunebedHighway in mooiste deel van Drenthe"
Adres: Alinghoek 16, 9533PE Drouwen
Telefoonnummer: 0599564271
Stad: Drouwen
Route: Alinghoek 16
Postcode: 9533PE



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond camping Alinghoek, SVR camping Drouwen, Camping Alinghoek verkocht, Tarieven camping Alinghoek, Camping Drenthe, Camping Drouwen Borger, Openingstijden Alinghoek Drouwen, Camping met tv aansluiting Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Drouwen Camping Drouwen 125 meter
Natuurkampeerterrein Borger Natuurkampeerterrein Borger 4 km Mooi gecampeerd met de kerst en nu ook weer in de sneeuwstorm van februari. Heerlijk ...
Recensies
Wij hebben een heerlijk weekend gehad op camping Alinghoek. De eigenaren zijn vriendelijke mensen en altijd in voor een praatje. De plaatsen zijn mooi en ruim en ziet er goed uit met mooie nette hagen. De prijs is ook heel aantrekkelijk! En wat wij ook heel prettig vinden is dat als je zondagavond weggaat, dan ook tot zondagavond hoeft te betalen, en niet zoals de meeste campings tot maandagochtend moet betalen. Top!! De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. Naast de camping gelegen ligt restaurant Alinghoek en daar kun je heerlijk eten en heeft vriendelijke bediening. Een minpuntje aan deze camping vinden wij de entree, deze is niet aantrekkelijk. Er ligt vooraan veel rommel/spullen en oogt slordig. En een minpuntje vinden wij de schoonmaak van het sanitair. Oppervlakkig is het schoon maar het heeft wel een grondige schrob beurt nodig. En het piepkleine zwembadje nodigt niet uit om te gaan zwemmen i.v.m. veel onkruid rondom het badje. Maar desondanks, wel een fijn weekend gehad, maar dat was uitsluitend vanwege de omgeving. Helaas niet meer dan 2 sterren waard. Sanitair is zeker in deze tijd, héél belangrijk dat het schoon en fris is.
We hadden gereserveerd en stonden niet eens in het systeem. Mannen zeeppomp werd niet bijgevuld tijdens de schoonmaak en bij vrouwen lag meerdere dagen achter elkaar zelfde spul op de grond onder de wc. Niet een hele goede schoonmaak dus. Bij reservering gelijk voornaam afkorten. Vroeger was de camping een heel stuk beter...
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken camping Alinghoek. Wat hebben wij genoten, enorm mooie camping, veel privacy plaatsen en super vriendelijke, gastvrije eigenaren. Waren er met franse bull Noa en labrador pup Boaz...eigenaresse verliefd op onze pup en kwam dagelijks bezoekje brengen..Boaz heeft lekker kunnen genieten met Bas, de hond van de eigenaars..heerlijk samen gespeeld. De moeite waard om deze camping te bezoeken...lv groet Henk-Jan en Woutje Adam
Een mooie camping voor een heerlijke vakantie! We hebben een heerlijk verblijf gehad al was het maar een weekend. Begon al met een vriendelijke ontvangst van de eigenaar en behulpzaam met een mooie zonnige plek te zoeken door mee te lopen naar de zonnigste plek van zijn camping : Mooie ruime plekken waar een lage en zeer goed onderhouden haag omheen staat. Camping is ruim opgezet, sanitair wordt keurig netjes schoongemaakt en bijgehouden en ruikt lekker fris als je s,morgens komt, een lekkere warme douche zonder munten en duurt 5 minuten. Straal mocht iets krachtiger en een tip: lampje boven spiegel bij de wastafels. Super goede, snelle en sterke wifi die het op de gehele camping prima doet. Ook is er meer dan genoeg te doen voor kinderen o.a. voetbalveld, speeltoestellen her en der, verwarmd zwembad en een gezellig binnen verblijf voor slecht weer. Niet te vergeten attractiepark Drouwenerzand ligt 5 min. lopen om de hoek maar er niets van gehoord wat geluid betreft. Het Hunebedcentrum in Borger 15 minuten fietsen, een leuk informatief museum. Fietsen via de Drentse Staatsbossen naar het Nije Hemelriekje en daar zwemmen in het helder blauwe water. Heerlijk gegeten 2 avonden, voor “normale” prijzen, in het eetcafe Alinghoek naast de camping wel reserveren via hun eigen website vol = vol Al met Al …een echte aanrader dus, wij komen graag nog eens terug voor langere tijd.
Echt een leuke gezellige camping. Super schoon sanitair echt super. Goede douchen, mooie ruime plekken en vriendelijke eigenaren. 14 dagen met veel plezier gestaan met een mooie omgeving. Echt een aanrader.
Rustige voordelige camping. Ook voor kleine kinderen geschikt. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!!
Rustige schone camping met ruime beschutte plekken. Erg vriendelijke eigenaren! Een heerlijke camping om even tot rust te komen of om dingen te ondernemen.
Fraaie camping in het Drentse plaatsje Drouwen. Voor het hele gezin. Met een zwembad, bowlingbaan, restaurant en een speeltuin. Het pretpark Drouwenerzand is bijna op loopafstend, evenals een bos waarin je uren kunt dwalen.
Een gezellige camping centraal gelegen aan diverse fietsroutes in een prachtige omgeving. I.v.m. Corona hadden er wel iets meer voorzorgsmaatregels genomen mogen worden. Ook het sanitair verdient een opfrisbeurt. Denk aan toiletbril en, kitranden en de doucheputjes. Misschien 1 keer per dag alles ff schoonspuiten. Ook de vloer wordt dan een stuk frisser. Ook sommige hagen mogen best iets korter. Nu voelt het op sommige plaatsen wel erg gesloten. De campingeigenaar en zijn vrouw zijn erg klantvriendelijk. Compliment voor hun gastvrijheid.
Na een hectische periode ivm COVID-19 perikkelen heerlijk bij kunnen tanken op deze vriendelijke schone camping met ruime plaatsen. Werkelijk zeer goed bijgehouden sanitair. Erg vriendelijk echtpaar. Op loopafstand zo met de hondjes het bos in. Heerlijke wandelingen gemaakt. Maar ook op een stoeltje genoten van de vele vogels en hun gezang. Waarschijnlijk kun je in de omgeving goed fietsen bijna alle camping gasten hadden ook fietsen mee. Hier komen we zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid