facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperverhuurbrielle

Camperverhuurbrielle

Info

www.camperbrielle.nl
Daar vindt je alles over de nieuwe luxe camper die wij aan onze fietsverhuur hebben toegevoegd.

Geschiedenis

Onze Hymer-Carado (type T448) camper kan met 4 personen worden gehuurd. Perfect afgestemd op mensen die van luxe houden. Twee enkele bedden achterin die kunnen worden omgebouwd tot één groot kingsizebed. Voorin is een hefbed voor 2 personen. Een badkamer met afsluitbare douche. Zo wordt niet de hele badkamer nat. Luxe keuken, automatische satelliet ontvangst voor TV en radio, zonnepanelen voor vrij camperen en nog veel meer. De grote garage kan o.a. 4 fietsen herbergen. Zo hoeft u geen fietsenrek bij te huren en de (Elektrische) fietsen staan altijd droog. E-bikes zijn overigens ook tegen een heel scherp tarief samen met de camper bij ons te huren.

Adres:
Telefoonnummer: 310181415204
Stad: Stellendam


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Dit was ook voor ons de eerste keer met een camper opstap. Het zijn hele mooie campers die ze verhuren. En ze zijn zeer compleet, werkelijk aan alles is gedacht. Het is een kwestie van je kleding, privé spullen en dekbed en kussen oppakken en je kan gaan. Bij het ophalen krijg je uitgebreid uitleg hoe eea werkt. We hebben een route langs de Moesel gereden, prachtig, we enorm genoten. Kortom een aanrader met mooi complete campers en een goede service.
Mooie complete campers met werkelijk alles aan boord voor een onbezorgde vakantie. Eigenaar is erg meedenkend om eventuele situaties prettig op te lossen! Fijn persoonlijk contact, en goede begeleiding. Wij hebben hierdoor een zeer geslaagde vakantie gehad. We komen zeker nog eens terug!
Wij hebben de camper gehuurd in oktober. De weersomstandigheden waren “zeer nat”” en de vooruitzichten “nog natter”. Ondanks dat dit onze eerste ervaring was zijn wij zeer enthousiast. De camper is van alle gemakken voorzien, heerlijk bed en alles werkt. Wij hebben een Corona-rondje Nederland gedaan en zijn heel veel positieve ervaringen rijker. Volgende keer met mooi weer
Afgelopen zomer zijn we drie weken op pad geweest met de prachtige, jonge camper van Camperverhuur Brielle. De camper had meer dan een basisinrichting zwaardere moto, bredere banden en ook in de camper vele luxe mogelijkheden waardoor het reizen een genot was. Daarnaast was de auto schoon en tip top in orde en tijdens de reis hebben we verschillende malen meegemaakt dat bij de camper werkelijk aan alles gedacht was wat je als camperaar wellicht nodig kon hebben. Onze vakantie was een onvergetelijke ervaring!
Eerste x met camper, geweldige ervaring, uitrusting meer dan compleet. Goede uitleg van eigenaar over alles. Aanrader als je een campervakantie overweegt!
Goed en netjes geholpen mooie nieuwe camper mee gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid