facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperverhuur Cuijk

Camperverhuur Cuijk

Info

Voor het huren van een veilige, betrouwbare, compleet uitgeruste camper bent u hier op het juiste adres. Begin uw campervakantie bij Camperverhuur Cuijk.

Geschiedenis

Voor het huren van een veilige, betrouwbare, compleet uitgeruste camper bent u hier op het juiste adres. Begin uw campervakantie bij Camperverhuur Cuijk.



"Wij verhuren alleen jonge compleet uitgeruste campers. Bij ons vindt u de juiste camper voor een geslaagde vakantie. Als mensen een camper willen huren vinden wij dat veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, compleetheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Onze passie voor de camper. Begin uw campervakantie bij Camperverhuur Cuijk."
Adres: Weldaad 9A, 5431SM Cuijk
Telefoonnummer: 06-29397662
ln.kjiucruuhrevrepmac@ofni
Stad: Cuijk
Route: Weldaad 9A
Postcode: 5431SM



op zoek naar gerelateerd: camper huren, camper te huur, camper huren brabant, campers cuijk, budget camper cuijk
Recensies
Wij zijn een week met deze prachtige en zeer functionele camper op vakantie geweest. Het fijne van deze camper is dat je hem overal kan en mag parkeren.. Het grote en zeer comfortabel bed is echt top. Met de WiFi hotspot kun je zoveel streamen als je wil. TV gekeken met de ziggo app. Het rijden met de Mercedes is een waar genot. En de inrichting is echt fantastisch. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mede door dit allemaal is de trip naar Berlijn en Dresden voor ons geweldig geweest. Groetjes Elly en Frans van Kraaij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid