facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campervacations

Campervacations

Info

Op deze pagina tref je het laatste nieuws over de verhuur van onze camper en de camperplaatsen op onze boerderij



"Campershowroom in Hedel heeft altijd een ruime voorraad jonge campers van topmerken. Bezoek onze overdekte showroom gerust eens!We hebben een gevarieerd aanbod campers met lengtebedden of queensbedden en met of zonder hefbed. In de showroom in vind je regematig de volgende merken: Hymer, Adria, Bürstner, Knaus, Chausson, Rollerteam, LMC, Laika, Dethleffs en Pilote.Bezoek de site voor onze actuele voorraad of kom gerust eens langs voor een kopje koffie!"
Adres: Achterdijk 53, 5321JB Hedel
Telefoonnummer: 0612679167
Stad: Hedel
Route: Achterdijk 53
Postcode: 5321JB



op zoek naar gerelateerd: Camper huren Hedel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janse Afbouw Janse Afbouw 3 km Een zeer goed bedrijf om de binnenwanden en je plafonds te laten plaatsen. Patrick to...
Recensies
Wij hebben een prachtige Weinsberg Camper van 2018 bij Campershowroom gekocht, we zijn geholpen door Frank. Wat een goede service. Denken enorm mee en doen alles om je als klant tevreden te stellen. En niet alleen bij de aankoop. Ze nemen alle tijd voor de aflevering en nadien, wanneer je vragen hebt, kan je altijd bellen. Top. Django en Jolanda
Op de website staat van ma tm vrijdag open tot 18uur zonder afspraak. Staan om 16uur toch mooi voor een dichte deur en niemand neem de telefoon op. Wij komen hier niet meer terug!!
5 maanden geleden een camper gekocht bij campershowroom heel relax geholpen door Frank en alles was prima geregeld . Een paar kleine dingetjes werden in de garantie tijd keurig opgelost een top bedrijf .
erg goede service. 3 maanden na aankoop van onze camper ging de navigatie stuk, direct contact opgenomen en zonder problemen kregen we een nieuw navigatiesysteem!
Onlangs onze 1e camper gekocht, wat een topding! Fijne service en de juiste campers. Van begin tot eind werden we op de hoogte gehouden en de aflevering was keurig. Aanrader!
Super service en heel vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid