facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campers Kerkdriel

Campers Kerkdriel

Info

Gespecialiseerd in jonge gebruikte campers



"Camper verkoop"
Adres: Maasbandijk 13 A, 5331 KB Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418634247
Stad: Kerkdriel
Route: Maasbandijk 13 A
Postcode: 5331 KB



op zoek naar gerelateerd: Camper kopen, Camper huren Kerkdriel, Camper Den Bosch, Camper te koop den dungen, Schutskooi Kerkdriel, Camper te koop Zaltbommel, Camper specialist, Campers Brabant
Recensies
Na lang zoeken eindelijk onze droomcamper gevonden bij Campers Kerkdriel. Door omstandigheden konden we niet direct heen voor een bezichtiging. Maar de camper werd netjes voor ons een kleine week gereserveerd. Zien was kopen. We werden heel prettig geholpen door de eigenaar die kennis van zaken heeft. Helaas na 2 weken vakantie bleek er een ernstig probleem met de versnellingsbak. Maar dit is super netjes en professioneel opgelost. Prima service. Mochten wij in de toekomst een andere camper willen dan gaan wij zeker even naar Kerkdriel.
Fijne service en prettig kontact. Geen enkele vraag is teveel. Als beginnende camperaar was voor ons alles nieuw. Geduldig werd alles uitgelegd. Service top. Zou zo weer een camper daar kopen. Voelt eerlijk en heel vertrouwd.
Prettig bedrijf, gemoedelijk bedrijf aan huis en er wordt goed en duidelijk verteld over de camper waar je voor komt waarbij soms zelfs meer info word gegeven dan je zou verwachten. We waren blij met de aankoop van "ons" camperbusje wat we er kochten, toen na een week of 2 een welkomst pakket van de NKC als cadeautje in de bus viel was dat de kers op de taart. Ik wil Campers Kerkdriel dan ook van harte aanbevelen.
Net onze eerste grote reis met de camper achter de rug en alles werkt perfect! Vriendelijk, rustige en eerlijke service van mensen met kennis van zaken! Bedankt!
Heb zeer positieve ervaring met dit mooie bedrijf. Niet alleen kwalitatief hoogwaardige campers, maar ook in de garantie tijd worden eventuele gebreken zonder probleem opgelost. Eerlijke nette mensen die de de klant graag tevreden stelt.
Fijn bedrijf, prettig contact, garantie termijn heel goed nagekomen, prima service meer dan dat zelfs.
Betrouwbaar en hulpzaam ,fijne communicatie ook buiten werktijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid