facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats Kessel

Camperplaats Kessel

Info

Camperplaats kessel
Hazenakkerweg 1
5995 rm kessel
0624773816

Geschiedenis

Camperplaats kessel

Gewoon kleinschalig, simpel maar wel persoonlijk!
Wij, de familie van de Beucken heten U van harte welkom op onze mooie camperplaats in Kessel
Wij bieden U rust, ruimte en optimale privacy in een groene en natuurlijke omgeving. De camping is voorzien van een ruim, verwarmd en riant sanitairgebouw met invalidentoilet.
We hebben grote kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit.

Wat bieden wij U nog meer?
•Overdekte vaatwasplaats
•Drinkwater vul station
•Afvoer voor het ledigen van uw vuilwatertank
•Stortplaats voor het ledigen van uw chemisch toilet
•Draadloos internet

Dit alles tegen een betaalbaar tarief, voor een aangenaam verblijf, in een mooie groene omgeving vlak bij de maas en tal van mooie fietsroutes.

Standplaats per camper per dag. ( 2 personen) € 12,00 incl. toeristenbelasting
Extra gasten p.p.p.n. € 2,50
Kinderen tot 16 jaar alleen toeristenbelasting
Honden (mits aangelijnd) gratis

Meerprijzen:
Stroom per nacht € 2,50
WIFI toegang gratis


Adres: Hazenakkerweg 1, 5995 RM Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: +31 (0) 6 24773816
Stad: Kessel
Route: Hazenakkerweg 1
Postcode: 5995 RM



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe camperplaats, Camperplaats Kessel-Eik, Camperplaats kessel inschrijven, Camperplaats aan de Maas Limburg, Camperplaats schoppenboer, Camperplaats Kessel België, Camperplaats Ittervoort, Camperplaats oud en nieuw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SVR Camping Limburg SVR Camping Limburg 917 meter Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske...
Recensies
Gezellige goed onderhouden camperplaats, vriendelijke eigenaar die iedere avond haar rondje doet langs alle gasten of het allemaal naar wens is! Met een gezellige woonkamer en iedere dag gekookte eieren in overvloed
Je mag zelf een plek uit kiezen ,sanitair is schoon en zeker vriendelijke mensen, ook goed voor grote campers zijn de plekken goed, 14 euro per nacht met camper en 2 personen, 3 euro elektrische komt er bij, en 2,50 voor een extra persoon.
Kwamen aan bleek dat het vol was had aanmeldingsformulier ingevuld kregen onduidelijke mail terug er stond in we zien u graag op de camping wij dachten onze plaats is gereserveerd maar helaas niet wel aardig beheerder heeft ons geholpen met andere camperplaats in de buurt
Mooie, goed verzorgde camperplaats. Vriendelijke eigenaresse. Schoon sanitaïr, leuke verzamel plaats de "kletshoek" en niet te vergeten het hard gekookte eitje iedere dag. De prijs is iets te hoog, maarja.
Deze Camperplaats is zeker de moeite waard. Zelfs aan je viervoeter is gedacht met een speelweide met speelballetjes en touw. Wij zijn Camperaars die zoveel mogelijk onze eigen Campervoorzieningen gebruiken. Dat wat allemaal geboden wordt, als mensen daar nog meer "eisen" aan stellen , die zouden zich moeten schamen. Er is aan alles gedacht voor de "verwende" mens en het wordt ook tijd dat men dat bij de plaatsen accepteert en waardeert en eens stopt met een "eisenpakket ". Het is namelijk een Camperplaats en geen Camping ! Enige minpuntje waar men overigens geen invloed op heeft is de drukke rijksweg die op het plekje waar wij stonden erg aanwezig was. Volgende keer gaan we meer naar achteren staan en dan wordt het beslist 5 sterren. Kessel de Maasboulevard en Coop op loopafstand! Complimenten aan de eigenaren
Een super camperplaats met heel mooi sanitair ook voor minder mobile mensen santair wordt elke dag schoon gemaakt Je kunt zowel op gras als verhard staan.Het wordt beheerd door twee lieve en aardige gastvrije jonge mensen Wendy & Geert van den Beucken.Verder is er aanwezig stroom en water. Afvalwater en chemisch toilet lozing.Verder is er nog een ontspannings ruimte.Ze zijn aan het uitbreiden naar 25 plaatsen.Prijs 14,50 euro all in.
De beste camperplaats die ik ken!!! Heb enkel ervaring in Nederland, België en Denemarken maar toch. Schoon. Buitengewoon compleet. Stroom WiFi, was- en droogmachine, stalling voor electrische fietsen met een enorme hoeveelheid laadpunten, een opstapje bij iedere plek om de camper makkelijk in te komen, tot en met gratis verse eieren en leenfietsen aan toe. En dat alles voor een uitstekende prijs.
Op dinsdag 15 februari 2022 hebben we het reserveringsformulier op hun site ingevuld en op de avond nog een antwoord terug gekregen van hun. Hier stond dat we mochten kiezen uit een lege staanplaats of uit een gereserveerde. Ons geparkeerd, elektriciteit aangesloten en toen beseften we dat we nog proper water moesten nemen. Dit gedaan met een gieter want terug volledig vertrekken met camper wilden we niet koppig hé. Hierna even de camperplaats rond gegaan om te zien wat er zoal was. We zagen dat er een mandje was met verse gekookte eieren die je elke ochtend mag nemen. Lekker toch! Wij stonden aan het sanitaire blok waar er ruimte was voor 2 toiletten en 1 urinoir en een rolstoelvriendelijk toilet is. Ook 2 douches en een ruimte om je kledij te wassen uitgerust met wasmachine € 4,00 per beurt inclusief wasmiddel, droogkast € 3,00 per beurt en een gratis te gebruiken wasrek, strijkijzer en strijkplank. Wat verder is de kletshoek, soort gemeenschappelijke ruimte met een zetel, enkele tafels, koffiemachine, boekenkast, veel informatie over fietstochten, wandelingen en een eigen zoektocht. In de kletshoek liggen ook de aanmeldformulieren je kan je ook online aanmelden, je kan kiezen uit cash of pinnen. Hier liggen ook de formulieren voor de broodjesservice, Bakker-Lunchroom Peeters die op een 600 meter van de camperplaats zit brengt deze tot in de kletshoek elke ochtend om 9 uur buiten feestdagen. Naast de kletshoek is de fietsruimte, hier kan je zelfs je elektrische fiets opladen. Wat verder door heb je de loosplaats, afvalplaats, ruimte voor lozen wc, een hondenspeelweide, een haardvuurweide, ... Er is ook gratis wifi. Op 800 meter supermarkt Coop, op nog geen 5 minuten wandelen van de Maas. Wendy, de eigenares, is door regen en wind om 19.30 uur naar ons gekomen voor betaling. Wij betaalden voor 2 personen en 2 nachten € 31,00. Spijtig genoeg zijn we maar 1 nacht gebleven, dit door Storm Dudley die over Europa trok en ook nog andere stormen met zich mee nam. Toen we thuis kwamen hadden wij ons geëxcuseerd via mail omdat we vroeger door waren gegaan en deze niet hebben gemeld. We kregen een mail terug dat we zelfs die betaalde nacht die we niet gebruikt hadden volgende keer mogen vragen. Fijne service toch. Wij komen zeker terug want hadden nog niet alles gezien in Kessel en omstreken.
Eigenlijk moet ik het stil houden omdat de aanloop dan te groot wordt. Deze CP heeft alles wat je wenst en super vriendelijke beheerders. Daarnaast ook nog redelijk in prijs. Stil houden en niet verder vertellen.
Super goed en leuk georganiseerd, bij aankomst staat je naam op een bordje op de plek die voor jou is. Hele vriendelijke mensen! Op 30 december gratis glühwein, op 31 december gratis champagne en oliebollen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Komen zeker nog eens terug in de zomer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid