facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats de Tulpentuin / Camperpark the Tulip Garden

Camperplaats de Tulpentuin / Camperpark the Tulip Garden

Info

Camperplaats bij onze Tulpenkwekerij, Mobile home camp site at our tulip greenery, Mobilhome Stellplatz bei unserer Tulpengärtnerei. N 52.85638, E 5.01090

Geschiedenis

Camperplaats bij onze tulpenkwekerij, voor iedereen die ruimte wil tijdens de camperreis, gigantisch uitzicht over de velden!

Mobile home camp site at our tulip greenery, for everybody who prefers spacious places, briljant view over het fields!

Mobilhome Stellplatz bei unserer Tulpengärtnerei, wenn Sie grosse Stellplätze bevorzügen, wunderschönes Aussicht über den Felden!

Coordinates: N 52.85638, E 5.01090

Onze taak

Voor camperplaatsen met een weids uitzicht!!!

Producten

camperplaats, camperpark, kamperen bij de boer, Stellplatz



"Camperplaats bij tulpenkwekerij met vrij uitzicht. Onze camperplaats biedt de volgende faciliteiten: electriciteit, water, loospunt vuil water, loospunt toilet, WiFi, douche en toilet. In de omgeving bevinden zich meerder fietsroutes aaneengesloten door het fietsknooppunten netwerk, ook is er een boerenlandpad dat u dwars over de akkers naar het door leidt. Groots uitzicht en toch slechts 2 kilometer van Wieringerwerf waar u alles vindt dat u nodig heeft: supermarkten, bakkerij, slager, Action, etc. Kwekersvrouw Sandra neemt u graag mee om de kwekerij te bekijken en alles uit te leggen. In het seizoen is er een boerderijkraampje met eieren, tulpenbollen, jam, etc. U bent van harte welkom!"
Adres: Wierweg 7, 1774NH Slootdorp
Telefoonnummer: +31-654325008
ln.tenteh@ardnasnemeis
Stad: Slootdorp
Route: Wierweg 7
Postcode: 1774NH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tulpenexcursie / Tulip excursion Tulpenexcursie / Tulip excursion 23 meter Heel interessant om het verhaal: van bol tot tulp, te horen. Leuk om zo " tussen...
VOF MR Vijn VOF MR Vijn 192 meter Prachtige kantelaar
Lmb Doornbos Lmb Doornbos 3 km Mechanisatie bedrijf voor al het voorkomende agrarische werk, groot of klein is er al...
Throttle Trailers - Custom made race trailers Throttle Trailers - Custom made race trailer... 3 km Throttle Trailers is een beginnend bedrijf die race aanhangers maakt, waarin je je mo...
Recensies
Prima camperplaats, alles aanwezig en schoon. Als het bedrijf in werking is, is er een mogelijkheid voor een rondleiding. De boerin komt elke avond even buurten om te kijken of alles nog naar wens is. Mooi uitzicht, leuke fietsroutes, het is de moeite waard om tijdens de fietsroute richting Den Oever het museum van Jan Lont te bezoeken. Entree €5,00 incl. een kopje koffie en rondleiding.
Leuke camperplek bij een tulpen kweker. Erg gastvrij ontvangen en een rondleiding door het bedrijf.
Vooraan de straat plaats voor 8 campers, stukje gras, picknicktafel, uitzicht op bollenvelden. Het ene jaar dichtbij het andere wat verder weg. Sanitair hier ook dichtbij, 1 douche 2 toiletten, chemisch toilet, Wi-Fi en grijswaterloosplaats. Stroom genoeg door eigen zonnepanelenpark. Geen plaats voor dan mag je achter het bedrijf staan, daar is alleen stroom, je kunt gebruik maken van het sanitair vooraan maar zorg dan wel dat je een fiets bij de hand hebt. €15,- all inn. Supervriendelijke eigenaresse, leuke rondleiding gehad op het bedrijf. Tulpen te koop in het seizoen. Goede uitvalsbasis voor fietsroutes tussen de bollenvelden.
Erg vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam. Wij gingen erg onverwachts even voor een nachtje eropuit. Valt echt helemaal niks op aan te merken. Schone toiletten en douche geen gebruik vd douche gemaakt en uitzicht op 3 leuke paarden wat wil je nog meer ...iets meer had leuk geweest en héél leuk is dat je met de gastvrouw een rondleiding krijgt over het tulpenbedrijf wat echt zeker de moeite waard is om te doen!! Graag tot een volgende keer
Mooie locatie lokaal bij de boer op het land. De camperplaats beschikt over stroom en water. Aan het camperplaats veld zit een kleine stal met drie paarden. Leuk om mee wakker te worden. Er was ook een ‘farm shop’ met eieren en jam. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Deze wordt deels gedeeld met de werknemers en vindt zich in het kantoor. Hier hadden wij geen last van verder. Twee toiletten en een douche aanwezig, dit is een beetje weinig maar wel schoon en modern.
Mooie plek, ontvangst super. Mochten zelf plek nemen, stonden ruim gesteld. Douche wel open, wc ruimte gesloten alleen voor personeel ivm corona Zijn er een weekend geweest, mooie omgeving voor de fiets. Zijn ook nog even naar de “reserve plekken” geweest. Prima plek, mooi uitzicht en als alternatief super. Snap voorgaande reactie dan ook totaal niet, maar als je de persoon linkt, heeft hij geen enkele goede recensie geschreven. Jammer dat zulke mensen de reviews verknallen. CP is echt een aanrader.
Prima camperplaats om een nachtje te staan. Sanitair is gecombineerd met de medewerkers vh bedrijf, m.n. een wastafelgelegenheid voor alleen de camperaars zou zeer welkom zijn. 's nachts erg donker.
Excuus! Review bij verkeerde organisatie geplaatst! Review direct herzien! CP is zeker niet te duur! Camperplaats met vrij uitzicht. Stevig verhard en dus altijd bruikbaar. Ontvangst is vriendelijk.
Gemoedelijke en mooie plek. Rustig. Gaaf uitzicht. Sandra is vriendelijk en gastvrij. Zij reageert snel op berichten.Prettig om je eigen plaats te kunnen kiezen. Alles is duidelijk aangegeven. Leerzame rondleiding gehad. Mooie fietstochten kunnen maken.
wij waren er van het weekend de camperplaats was vol zes plaatsen maar wij mochten achter het bollen bedrijf staan geen aanrader het had geregend en het was een blubber benden ook stond je overal ver van af van alle voorzieningen en het was ook aan de prijs voor die plek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid