facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats de Huurne

Camperplaats de Huurne

Info

Overnachten met de camper in het groene Wierden

Adres: Zandinksweg 22, 7642 NR Wierden
Stad: Wierden
Route: Zandinksweg 22
Postcode: 7642 NR



op zoek naar gerelateerd: De Huurne Almelo, Camper Wierden, Camperplek Almelo, Camperplaats De Heurne, Camperplaats Hoge Hexel
Recensies
Wij hebben hier afgelopen Oktober 1 nacht gestaan omdat wij de volgende ochtend in de buurt moesten zijn. Wij waren deze avond de enige die hier verbleven. Wat een fijne plek. Een mooi grasveld, rust en gemakkelijk betalen d.m.v. contant geld in een envelop in de brievenbus.
Afgelopen week 1 nacht gestaan, juni 2023. Prima plekje met stroomvoorziening, vuil/schoon water en afrekenen middels contant geld in een envelop. Heerlijk dat er nog mensen zijn die daarop vertrouwen. Dit soort plekken zouden er meer mogen zijn. Genoten van de rust.
Wij zijn hier al eerder geweest en vinden het een relaxte camperplaats met alle voorzieningen en een goeie prijs. We hadden de pech onder een boom met massa's rupsen te staan. Daar heb ik thuis veel werk aan gehad om het dak weer schoon te krijgen. De smurrie was niet met gewone schoonmaak middelen te verwijderen. Maar dat is maar tijdelijk en geen reden om weg te blijven.
12.50 per dag met stroom water en lozen. Geen douche en toilet. Mooie plaats
Mooie cp in en op het groen. €12,50 inclusief stroom en super wifi. Prachtig fietsen in de buurt.
Prima plek met dat wat wij zoeken: rust in de natuur. Golfarrangement is een aanrader! Mooie omgeving met als verassing Wierden, complete plaats.
een rustige plaats zonder té veel faciliteiten. drinkwater/grijs water/toilet en stroom. Aardige eigenaars. ideale plek om lekker te wandelen en mooie fiets routes.
Uitstekende camperplaats. Keurig alles geregeld en voorzieningen netjes. Rust, ongedwongen en je voelt je welkom!
Prima CP met alle basis voorzieningen. De helft van het grasveld was in perfecte staat, de andere helft in redelijke tot goede staat. Ik had liever gezien dat het drinkwater punt buiten het hokje van het loospunt van de wc cassette was gesitueerd in verband met hygiene. De prijs per overnachting is goed voor wat geboden wordt. Waren er maar meer van deze camperplaatsen waar je voor €10 alle basis voorzieningen aantreft op een fijne locatie!
Wij zijn hier voor het eerst. Als ik voorgaande reviews lees dan hebben ze hier hard gewerkt aan verbetering. Het is een groene camperplek waar alles is wat een camperaar nodig heeft. Zelfs meer, er is elektriciteit en wifi bij de prijs in €10,-. Hulde aan de mensen die ons deze plek ter beschikking stellen en er naar mijn mening niet de hoofdprijs voor vragen. Want dat is in NL wel een dingetje. Wierden is trouwens 5 min fietsen en een leuk dorp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid