facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats Budel

Camperplaats Budel
Adres: Heikantstraat 16, 6021 RJ Budel, Nederland
Telefoonnummer: 06 43136928
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Heikantstraat
Huisnummer: 16
Postcode: 6021 RJ


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
We hebben 4 nachten op Camperplaats Budel doorgebracht.nHet waren heerlijke dagen.nWe werden vriendelijk ontvangen met een lekker ijsje. Hele aardige eigenaresse.nHeel schoon en nieuw sanitair, wat een aantal keren per dag, nagekeken wordt.nLeuke picknick tafels in het midden, een vuurplaats voor wat koudere avonden.nZonnige plaatsen maar ook genoeg schaduwnMooie omgeving om te fietsen.nEcht een aanrader!
Mooie plek. Mooi nieuw sanitair. Gezellig ontvangst. Weg op de dag druk maar s'avonds heerlijk rustig. Leuk dat er huiszwaluwen in de schuur broeden ze hebben het erg druk. Heerlijk gefietst.
Prima plek met alles wat een camperaar nodig heeft. Vriendelijk ontvangst en schoon sanitair.
Hartelijk ontvangst van de beheerder met een ijsje. De camperplaats is aan een drukke weg maar 's-avonds rustiger. Al de faciliteiten voor een camperaar zijn aanwezig. Een groot warenhuis is vlakbij.
4 dagen op de Camperplaats gestaan. Het werd, door de Pinksterdagen, lekker druk. De zeer vriendelijke eigenaresse had alle reservaties goed geregeld.nPluspunten : verharde inrij in je plek; zeer goede WiFi; veel geplastificeerde fiets en wandelroutes; overdekte fietsenstalling; oplaadpunten voor de elektrische fiets van 6 V ; dicht bij het dorp met leuk centrum; mooie omgeving; in het weekend een foodtruck; dagelijks broodjesservicenMinpunten : geen sanitair maar dat wisten we ; 4 ampere ; ligt langs drukke weg waar hard gereden wordt.nPlus overwint ! Wij komen zeker nog eens terug.nFred en Mia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid