facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats Budel

Camperplaats Budel

Info

25 prachtige camper plaatsen in Budel "Gemeente Cranendonck". Elektr.Sanizuil, Overdekte vuur cq BBQ plek, oplaadpunt voor E-bike. Informatie vvv.
Bieb.

Adres: Heikantstraat 16, 6021 RJ Budel
Telefoonnummer: 0031653512445
Stad: Budel
Route: Heikantstraat 16
Postcode: 6021 RJ


Recensies
Dit is een CAMPERPLEK. gezellige plek vriendelijke eigenaren. Met de hitte zaterdag 9 juli kregen we allemaal een ijsje.
Een heel goede camper plaats veel ruime plaatsen heel vriendelijke eigenaar AanraderService: 4/5
Toegekomen op 4 september '22 rond 17u voor 1 nacht. Plekje uitgezocht. Na verkenning van de camperplaats voelden we ons zeker welkom. Er liggen enveloppes in een bakje om in te vullen en het staangeld in te doen. Cash betaling van 15 euro. Elektriciteit inbegrepen en gebruik servicestation. Er is een mooie ruimte met een groot overzicht van wandel- en fietsroutes. Tegen de avond komt de eigenares je begroeten met een attentie. Wij komen zeker terug om de streek te verkennen.
4 dagen op de Camperplaats gestaan. Het werd, door de Pinksterdagen, lekker druk. De zeer vriendelijke eigenaresse had alle reservaties goed geregeld. Pluspunten : verharde inrij in je plek; zeer goede WiFi; veel geplastificeerde fiets en wandelroutes; overdekte fietsenstalling; oplaadpunten voor de elektrische fiets van 6 V ; dicht bij het dorp met leuk centrum; mooie omgeving; in het weekend een foodtruck; dagelijks broodjesservice Minpunten : geen sanitair maar dat wisten we ; 4 ampere ; ligt langs drukke weg waar hard gereden wordt. Plus overwint ! Wij komen zeker nog eens terug. Fred en Mia
Leuke camperplaats,vriendelijke ontvangst, ruime plekken, dorp met diverse winkels in de nabijheid , diverse fiets routes liggen uitgeprint klaar en zelfs wandelroutes om bijv. De hond uit laten. Sanitair zou fijn zijn maar is voor ons niet zo'n probleem omdat we dat zelf bij hebben. Sanirair staat wel bovenaan de verlanglijst van de nog jonge bezitters .
Mooie camperplaats. Leuk aangelegd. Dichtbij de hei en van Cranenbroek. Greppel van de loosplek had iets breder en dieper gekund. Wij komen zeker terug.
We hadden op het laatste moment gebeld en werden vriendelijk geholpen. De plaatsen die gereserveerd waren zijn voorzien van een bordje met de vanaf tijd. Prima geregeld. Er is water en stroom 4 A en royale verharde plaatsen met picknick tafels bij de plaats. Het was mooi weer de weerterheide is op loop afstand. Hier kan je prima wandelen.
Leuke plek om te overnachten. Als het koud wordt is er de mogelijkheid om in een bijgebouw een groot haardvuur te maken en daar lekker te zitten. Geen sanitaire voorzieningen.
simpel maar eerlijk. Wat lawaai van drukke weg en voor honden wat lastig uitlaten. Vriendelijke nieuwe eigenaars. Vrij veel plekken die ook niet echt groot zijn. Omdat echter zelden de CP vol staat heb je toch voldoende ruimte.
Kwamen erg laat aan, maar vonden zelf een fijne plek. Stoom ingeplugd, netjes 13.- betaald. Gewoon prima. Geen sanitair, maar dat hebben we zelf. Ziet er verder prima uit. Morgen bij daglicht eens kijken waar we zijn..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid