facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha

Info

Mooie camperplaats op unieke locatie:gelegen op steenworp afstand van het toeristisch centrum van Appelscha én het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Adres: Noorder Es, 8426 Appelscha
Telefoonnummer: 0623440078
Stad: Appelscha
Route: Noorder Es
Postcode: 8426



op zoek naar gerelateerd: Camperplaats Kale Duinen, Camperplaats Drents-Friese Wold, Camperplaats Appelscha vrije plaatsen, Mooiste camperplaatsen van Friesland, Camperplaats Oosterwolde, Campercontact Appelscha, Camperplaats Tarieven, Camperplaats Nuuverstee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitenplaats de Hildenberg Buitenplaats de Hildenberg 2 km Mooi rustig park met grote golfbaan die redelijk druk wordt gebruikt. Mooi !!!Kamer...
Alkenhaer Alkenhaer 2 km
Recensies
Geweldige cp om een aantal dagen te staan, sanitair dik in orde, eigenaar erg behulpzaam bij tijdelijk oplossen lekkage douchedakraam, mooie plaatsen op grind met strook gras ernaast om bij warm weer buiten te kunnen zitten. Aan en afmelden en betalen via digitaal aanmeldbord, super gemakkelijk! Bij camperproblemen zit er 280 meter verderop het caravan en camperbedrijf/winkel Brugzicht, ook heel erg behulpzaam en superaardig!
Camperplaats Appelscha is een mooi aangelegde camperplaats. De plekken zijn verhard inclusief een grasstrook en allemaal voorzien van elektra. De camperplaats grenst aan het verkeerspark Duinen Zathe, wat voor ons als gezin met kinderen ideaal is om te combineren. De faciliteiten zijn prima en schoon. Deze camperplaats is een gewilde plek om te staan voor camperaars en geregeld vol. Zorg ervoor dat je redelijk op tijd aankomt om een plekje te vinden, aangezien hier niet gereserveerd kan worden. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. We hebben zijn hier nu 2 keer geweest en als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug.
Wij zijn hier nu voor de tweede keer. De eerste keer was rond Sinterklaas en nu zijn we hier vlak na de kerstdagen. Nog even weg voordat we weer aan de bak moeten! Beide keren zijn ons heel erg goed bevallen. De voorzieningen zijn prima en schoon. De eigenaren zijn heel vriendelijk. Hele lieve, kleine attenties zowel met Sinterklaas als nu ook weer met de kerst. Wij hebben een cafetaria en zitten in heel zwaar weer. Maar deze eigenaren hebben de gave om je welkom te voelen en je even uit de negativiteit te halen Dikke pluim van ons!!
Gewoon goed geregeld zonder poespas. En alles is aanwezig en netjes.
Mooie camperplek met ruime plaatsen. Voor de supermarkt heb je wel even een fiets nodig. Anders even rekening mee houden. Mooi schoon sanitair en heerlijk warme douche. Eettentjes dichtbij om te zitten of bezorgen. We komen zeker nog een keer terug.
Wat een leuke plek zo aan de rand van het dorp, al wandelend kun je naar een gezellig restaurant om uit eten te gaan. De camperplek is goed betaalbaar en je betaald alleen de energie die je gebruikt. Het sanitair is netjes en schoon en de douche heerlijk warm! We komen hier vast nog eens terug!
Mooie nette camperplaats. Ruime plekken zijn goed. Sanitair is schoon en netjes. WiFi werkt heel goed. Erg vriendelijke eigenaren. Prachtige omgeving. Veel info over de omgeving te vinden aan het sanitairgebouw.
Een prachtig gelegen camperplaats met alle voorzieningen. Schoon terrein met goed sanitair, WIFI, verharde plek met heerlijk gras voor de camper. Een aanrader voor fiets-en wandeltochten. Op loopafstand terrassen en recreatie. Gemoedelijke sfeer met erg aardige beheerders.
Voor de derde keer hier geweest en echt tot volle tevredenheid, erg netjes, mooie omgeving hoewel voor ons bijna een thuiswedstrijd, fijn te fietsen in de omgeving.
Prima geregeld. Gelukkig nog net plaats want de plek is populair. Dichtbij speeltuin en kan geluidsoverlast geven. Mooie omgeving voor fietstochtje of wandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid