facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperpark de Steenanjer

Camperpark de Steenanjer
Adres: Zwolseweg 7, 7731 BC Ommen, Nederland
Telefoonnummer: 06 48877864
Staat: Overijssel
District: Ommen
Stad: Ommen
Route: Zwolseweg
Huisnummer: 7
Postcode: 7731 BC


Recensies
Een vrij nieuwe camperplaats, keurig, netjes en alles aanwezig. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Ruime staanplaatsen met uitzicht op de Vecht en dicht bij het centrum van Ommen. Een dikke pluim voor de afval hoek met speciale voorziening om vuilwatertank te legen en het chemisch toilet. Alle voorzieningen top voor elkaar!
5 sterren voor een 5 sterren camperplaats.nNiet goedkoop maar de prijs meer dan waard.nHartelijke ontvangst met duidelijke uitleg.nGrote plekken goed onderhouden met stroom en water. Goede voorzieningen voor het lozen van grijs water en de toiletcassette.nHet sanitair is prachtig en zou in een goed hotel passen.nHet gezellige centrum van Ommen is 10 minuten wandelen vanaf de camperplaats.
Mooie en luxe camperplaats. Dicht bij stad en winkels. Direct langs pieterpad wat voor ons een plus was. Super de luxe toiletgebouw dat dicht is tussen 23u en 7.30u. Geen afwasplaats. Het was tot onze verrassing druk bezet.nLigging aan de Vecht dat ook bij draagt aan het 'sfeer-plaatje'.nWij waren zeer tevreden.
Mooie plek...sanitair om door een ringetje te trekken... echt werkelijk loopafstand van ommen....het enige wat ik miste was een afwasplek en dat het sanitair in de nacht gesloten is.nnOntvangst vriendelijk en goede uitleg over de omgeving.nnKom hier graag nog eens weer....
Hier kun je met je camper gerust gaan staan. Alles op loopafstand te bereiken en natuurlijk ook ideale fietsomgeving.nOp het sanitair is niet bezuinigd. Dit is van een 5 sterrenhotel niveau. Heel anders dan bij andere camperplaatsen waar soms gewoon een sanitair container staat.nDe gastvrijheid van de beheerders is echt top.nWel even van te voren reserveren want ook nu was het volle bak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid