facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campermakelaar.nl - Zuid-West Nederland

Campermakelaar.nl -  Zuid-West Nederland

Info

Wij ontzorgen u bij de verkoop van uw camper. Onze dienstverlening omvat o.a. waardebepaling, fotoreeks, adverteren, bemiddeling en overdracht bij verkoop.



"Campermakelaar_nl is een samenwerking tussen diverse campermakelaars verspreid over heel Nederland. Wij hebben jarenlang ervaring en een uitstekende kennis van de markt. U als klant staat bij ons centraal. Wij ontzorgen u bij elke stap in het proces bij het kopen of verkopen van een camper, waarbij wij u een professionele en betrouwbare service verlenen. Eenvoudig en simpel, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk!"
Adres:
Telefoonnummer: 06-52670612 / 06-10943244
Stad: Chaam



op zoek naar gerelateerd: Campermakelaar Flevoland - Noord Holland, Motorhome Depot, Camper kopen, Jeroen Last campers, Camper nl, Camper kopen Zuid-Holland, USA camper te koop in Nederland, Integraal campers nl aanbod
Recensies
Woensdag 12 april hebben wij onze camper opgehaald bij Alexander Michielsen. Na een speurtocht in camperland vonden wij bij Alexander de camper die aan al onze wensen voldeed. Na de uitgebreide uitleg van Alexander en de proefrit hebben wij de camper gekocht. Alexander, super bedankt voor je goede zorgen en nette aflevering.
Wij zijn heel tevreden met de verkoop van onze camper. Alexander is een vriendelijke en kundige makelaar, wij bevelen hem dan ook aan bij verkoop of aankoop van u camper!! Gewoon Top!!
Wij zijn uiterst tevreden over Alexander Michielsen. Een zeer vriendelijke open en correcte persoon. De camper is binnen 2 weken verkocht
Onze camper is supersnel en voor een mooie vooraf afgesproken prijs verkocht door Alexander. Aanrader!
Een ontspannen beleving met Campermaker Alexander Michielsen Na een afspraak op locatie met Alexander en een inspectie voor de eventuele verkoop van onze camper zijn we vrij snel tot een gewenste opdracht gekomen voor beide partijen. Nadat we de camper bij Alexander hadden afgeleverd op zijn terrein zijn we steeds op de hoogte gehouden van het verloop c.q. interesse van kopers. Daarna is de verkoop op korte termijn rondgekomen voor het afgesproken bedrag. Wij zijn zeer tevreden met Alexander over hoe de communicatie liep en het verloop en de afwerking van de verkoop van onze camper. Hans & Mirjam
Alexander heeft onze camper binnen een paar weken verkocht. Hij is zeer professioneel en doet wat hij zegt. Echt n aanrader...als wij in de toekomst nog een camper zouden willen kopen, dan gaan wij eerst naar Alexander.
Ook ik ben zeer tevreden over de verkoopbegeleiding door deze campermakelaar. Zeer professioneel en er wordt ook een veilige manier van verkopen geboden. De opbrengst van onze camper was ook naar tevredenheid en gunstiger dan bij onze dealer.
De caravanboer in Oud-Gastel kan ik iedereen aanraden die van plan is een camper of caravan te kopen/verkopen. Alexander werkt zeer transparant en heeft kennis van zaken.
Hallo We hebben vandaag onze nieuwe camper opgehaald. Onze Burstner Zijn zeer tevreden hoe het allemaal verlopen is . We zouden iedereen en kunnen ook iedereen aan raden om daar eens gaan te kijken leuk en gezellig en netjes geholpen. Helemaal top Gr Elly en Jan
Heel netjes, rustig en vriendelijk geholpen. We hadden aangegeven alleen ter orientatie te komen kijken maar er werd toch alle tijd genomen om ons e.e.a. uit te leggen. Als er binnenkort iets naar onze zin bij staat dan komen we zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid