facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperhurenwf.nl

Camperhurenwf.nl

Info

Ervaar de vrijheid met een buscamper van Camper Huren West – Friesland gevestigd in Hoogkarspel het middelpunt in de driehoek Hoorn, Enkhuizen en Medemblik



"Ervaar de ultieme vrijheid met een buscamper van camperhuren West – Friesland gevestigd in Hoogkarspel het middelpunt in de driehoek Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.Al onze campers zijn uitgerust met de modernste snufjes zoals cruise control, airco, kluis en zonnepanelen zodat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie. Meer weten of direct reserveren? We helpen je op onze website graag verder!"
Adres: Streekweg 192, 1616 AN Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0655460218
Stad: Hoogkarspel
Route: Streekweg 192
Postcode: 1616 AN


Recensies
We hebben 'n camper gehuurd om het eens uit te proberen. We zijn 2 weken naar Noorwegen geweest. Het voelde als 'n avontuur omdat we nog nooit met 'n camper op pad waren geweest en ook Noorwegen was voor ons nieuw. Wat 'n geweldige ervaring en wat 'n vrijheid. De camper was zeer compleet uitgerust en reed fantastisch. Camper Huren West-Friesland is echt top. Het zijn flexibele en aardige mensen.
Wij zijn net terug, en hebben met een camper van Camperhurenwf 14 dagen door zuid Europa rondgereisd. Een prima, zo goed als nieuwe camper meegekregen, goede uitleg, de camper helemaal compleet, je hoeft eigenlijk niets mee te nemen en kan zo vertrekken. De camper Hoorn, een VW Crafter, is een lekker handig formaat, waarmee je ook op bergpassen en in steden goed uit de voeten kunt. Als wij nog eens een camper gaan huren zullen we zeker contact met dit bedrijf opnemen.
Prachtige campers, super prijs, vriendelijke mensen die je zeer goede informatie geven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid