facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperhuren.nl

Camperhuren.nl

Info

CAMPERHUREN.NL verhuurt en verkoopt luxe en comfortabele campers. Bemiddeling in verhuur voor particulieren is ook een bedrijfsonderdeel.

Geschiedenis

CAMPERVERHUUR AMSTERDAM is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in de verhuur en de verkoop van luxe en comfortabele campers. Bemiddeling in verhuur voor particulieren is tevens een bedrijfsonderdeel.

Adres: Turfstekerstraat 26, 1431 GE Aalsmeer
Telefoonnummer: 0642451355
Stad: Aalsmeer
Route: Turfstekerstraat 26
Postcode: 1431 GE



op zoek naar gerelateerd: Camper huren weekend, Goedkoop camper huren, Nieuwe camper huren, Camper huren particulier, Grote camper huren, Camper huren 4 personen, Leuke camper huren, Camperhuur Nederland
Recensies
Hebben een camper gehuurd, zijn hele mooie campers en je wordt er vriendelijk geholpen, we hebben een heerlijke vakantie gehad in Nederland
Prima bedrijf om je camper te huren. Campers met een jonge leeftijd. Hele persoonlijke benadering die personeel die ook onderweg op vakantie bv per mail snel antwoord geven bij vragen over je camper. Net de camper weer ingeleverd. Komen hier graag terug.
Prima en kwalitatief product. Goede campers en service
De campers en de service van camperhuren zijn geweldig. Nette, jonge campers die van alle gemakken zijn voorzien. De persoonlijke benadering is erg fijn. En als je dan een keer met pech staat, wordt je snel en goed weer op weg geholpen. Een aanrader.
Uitstekende dienstverlening met erg mooie campers. Persoonlijke behandeling en duidelijke instructies, ook via app of Youtube en voor de beginnende kampeerder daardoor een vakantie vol vertrouwen. En niet onbelangrijk: schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid