facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperhuis

Info

Camperhuis de camperspecialist

Geschiedenis

Camperhuis van Hemert is een onderdeel van Circuit van Hemert. Wij staan bekend om onze goede service en het vakkundige werk dat wij dagelijks afleveren aan onze klanten. Voor velen is de camper een trots en kostbaar bezit wanneer u besluit om uw camper uit te breiden met luxe accessoires is het logisch dat u er zeker van wilt zijn dat dit vakkundig en verantwoord gebeurd. Bij Circuit van Hemert bent u verzekerd van een vakkundige en veilige montage. Onze monteurs zijn goed opgeleide vaklieden met veel ervaring. Naast het monteren van accessoires kunt u bij ons terecht voor het jaarlijks onderhouden, service beurten en technische onderhoud ook voor het autodeel van uw camper.
Op onze website leest u meer over alle mogelijkheden en service's die wij u bieden op het gebied van campers.
Heeft u vragen? Stel ze gerust!! Bel, mail of kom langs!
Camperhuis van Hemert
van Voordenpark 7
5301KP ZALTBOMMEL
0418 680 681
[email protected]



"Camperhuis dé camperspecialist! Voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte camper, voor een Bovag service of onderhoudsbeurt. Specialist in de montage van accessoires, op in of aan uw camper. Vakkundige monteurs staan voor u klaar om uw camper compleet te maken en te voorzien van nog meer comfort"
Adres: van Voordenpark 7, 5301KP Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418 680 690
Stad: Zaltbommel
Route: van Voordenpark 7
Postcode: 5301KP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Camper te koop den dungen, BENIMAR accessoires, Campers Enschede, Buscamper showroom, Campers te koop Den Bosch, Camperdealer Gelderland, Nieuwe campers op voorraad, Camper dealers Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Campershowroom.nl Campershowroom.nl 908 meter erg goede service. 3 maanden na aankoop van onze camper ging de navigatie stuk, direc...
Recensies
Aankoop camper met inruil. Fantastisch! Aangezien wij op grote afstand wonen, in eerste instantie telefonisch en via whatsapp contact gehad. Vlot, correct en vriendelijk met voldoende informatie. Dat gaf ons al veel vertrouwen. Vervolgens zijn wij gaan kijken, hebben een proefrit gemaakt en onze inruilcamper laten zien. Afspraken inzake verkoop met inruil snel gemaakt en keurig nagekomen. Ook nazorg perfect geregeld. Een prachtig bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Uiteraard met BOVAG-garantie! Aanrader!
Mijn pakket is afgeleverd door DHL. Bevestiging gekregen via mail. Wij waren met vakantie. Pakket kwijt. Niet bezorgd bij buren overburen enz. Contact met DHL schiet niet op. Camperhuis heeft bestelling gecrediteerd. Super netjes opgelost.
Onderdelen besteld, super netjes, eerlijk en goed behandeld door Ed.
Gisteren informatie opvragen betreft Thule fietsendrager voor mijn caravan. Duidelijk advies gehad over verschillende uitvoeringen en prijzen. Vervolgens fietsendrager in de webshop besteld en vandaag al netjes thuis bezorgd. Net klaar met monteren en hij past perfect. Camperhuis dank voor service. Tot de volgende bestelling.
Super behandeld. Geleverde antenne zat stuk in de doos. Direkt een nieuwe gekregen.
Deskundig advies en mooie deal gesloten.
Was opzoek naar een onderdeel voor een Omvormer. Nergens te krijgen of wilde geen moeite doen. Maar het Camperhuis heeft de tijd genomen om te zoeken naar het onderdeel waar ik om vroeg. Uiteindelijk bleek er nog een 2e onderdeel defect weer contact opgenomen en Camperhuis heeft het probleem weer opgelost voor me. Top bedrijf Ook al ben je geen vaste klant maakt niet uit bedrijf probeert je te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid