facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CamperDeLuxe

CamperDeLuxe

Info

Bij Camperdeluxe heeft U keuze uit 70 betrouwbare campers voor all-in prijzen. U huurt al een camper voor 65 euro p/d. Gratis IRK-PLUS, kilometers vrij !

Geschiedenis

* 15 jaar ervaring met camper verhuur
* Zeer uitgebreid aanbod; meer dan 80 campers
* Professionele service met uitgebreide uitleg
* Gratis IRK-PLUS (pech hulp)
* 24/7 bereikbaar wanneer u onderweg bent



"Waarom huren bij CamperDeluxe?Bij ons huur je altijd kilometer vrij!Wij hanteren geen extra kosten voor kilometers. Daarnaast rekenen wij ook geen extra kosten voor de reservering. De accessoires worden gratis meegeleverd.Familiebedrijf met meer dan 17 jaar ervaring.Wij bieden professionele service en garanderen kwaliteit. Je komt niet voor verrassingen te staan en gaat met een vertrouwd gevoel op pad!Veilig & vertrouwdWij hebben een professioneel team voor verhuur en een eigen garage. Alle campers worden goed onderhouden en volledig nagelopen voor vertrek. Ook zijn alle campers voorzien van APK, All-Risk verzekering en internationale pechhulp.Camper Deluxe staat altijd voor je klaar en is 24/7 telefonisch bereikbaar."
Adres: Kosterweg 1, 7949 AL Rogat
Telefoonnummer: 0522-480548
Stad: Rogat
Route: Kosterweg 1
Postcode: 7949 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 14:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Grote luxe camper kopen, Camper occasion kopen, Luxe camper kopen, Camperverkoop te rogat, Camper uit verhuur kopen, 6 persoons integraal camper kopen, Camperverhuurbedrijf, Camper huren Drenthe
Recensies
Al meer dan 7 jaar een camper gehuurd bij deze firma . Een heeeeel goede service. Bij een gebrek onderweg word het geregeld hoe dan ook . Wij zijn in al die jaren keurig behandeld . Zeer tevreden Lars regeld het top met Geerd . RZ. En JZ .
Wanneer je je camper wilt verkopen, neem er dan aub afscheid van en heb niet de illusie om hem nog terug te krijgen. 3 maanden heeft onze camper, een oud beestje van bijna 40 jaar oud bij deze firma gestaan, onder de bomen lees dakraam kapot, vol vuiligheid. Wanneer we vroegen of hij op marktplaats kwam te staan, werd er geantwoord dat ze nog een paar puntjes moesten opknappen. Dat snapten we wel Klaarblijkelijk hebben zij een hele aparte manier van opknappen,.. zie foto’s Opknappen met een kwast en een pot bouwmarktverf op “camperlak” . Tja smaken verschillen, maar netjes maken doe je naar mijn mening niet met een kwast en een pot verf. Dan nog liever what you see is what you get Verkopen doe je normaliter ook door poetsen en schoonmaken. De enige opmerking die we hebben gekregen was dat men het stapelbed niet zo mooi vond. Ik kan me goed voorstellen dat men al eerder op het opknapprutswerk waren afgeknapt alvorens men een stap in de camper had gezet. Naar uitblijven van enige reactie hebben we hem maar weer teruggehaald, wat ook niet zonder slag of stoot ging. In ieder geval, wil je van je camper af,… Neem afscheid en ben gewaarschuwd.
Gisteren met een niet werkende waterpomp even de camper bij Camper de Luxe op het terrein gezet. Evenals in voorgaande jaren werd ik met een bakje koffie, aanhoren van het probleem en de inzet van een monteur bedankt L en M onmiddellijk geholpen. Probleem was snel verholpen, de kalk werd nog even uit de sproeier van de kraan gehaald en met een compressor werden de haren en het stof onder de stoelen weggeblazen. Naast nog een aantal nuttige tips vertrok ik geheel tevreden weer naar huis. De camper is klaar voor een nieuw seizoen. mvrgr, en bedankt, Theo
Voor het eerst een camper gehuurd. Het bleek dat we gelijk aan het juiste adres waren. De camper welke wij oorspronkelijk hadden gereserveerd gaf een motorstoringsmelding. We mochten gelijk de camper komen omruilen voor een hele mooie nieuwe. Hiermee hebben we een fantastische reis naar Spanje gehad. Verder zijn we super vriendelijk geholpen. Een aanrader!
We hebben een super vakantie gehad met de camper. Zeer net bedrijf en helpt de klant netjes. Dit is voor herhaling vatbaar. Bedankt camperdeluxe voor deze top camper.
Geweldige camper gekocht werkt goed en werd goed geholpen legends.
Heb een mooie camper gekocht bij Camperdelux zelfs de achteraf service conform alle afspraken helemaal nagekomen . Super bedrijf en eerlijke mensen ...
Voordat we onze tweedehands camper kochten via Marktplaats, hebben we hem laten keuren door Camper Deluxe. Hierdoor hadden we een betere onderhandelingspositie en konden we de camper goedkoper kopen. Na de aanschaf hebben we hem ook vakantieklaar laten maken; hij loopt nu als een zonnetje! Tevens hebben we extra stroomcapaciteit laten inbouwen. Dit werkt ook uitstekend. Het personeel schroomde niet om wat extra service te verlenen. Wij zijn zeer goed geholpen!
Toevallig hier terecht gekomen toen we op zoek waren naar de aanschaf van een camper en direct goed geslaagd. Goed vakkundig advies van Lars, prettige onderhandelingen over het meerwerk bij de levering en tevreden klant. Ze zijn al hun beloftes nagekomen.
Beetje paniek. Eerdaags op weg willen gaan en dan doet de koelkast het niet op gas. Met de vorige camper hadden we hetzelfde probleem en dat werd snel en goed hersteld door de monteur van Camper Deluxe. En ook nu werd de oorzaak snel gevonden en hersteld. Compliment voor de monteur van Camper Deluxe! En vandaag 16-5-2023 weer probleem met de koelkast Adria twin op gas. En ook vandaag weer vlot, vriendelijk en professioneel geholpen. Hij werkt weer. En ook de suggestie hoe de gasfles makkelijk aangesloten kan worden houd ik in gedachten. Compliment voor de monteur van Camper Deluxe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid