facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CamperConsult

CamperConsult

Info

CamperConsult is de ideale plaats als u op zoek bent naar een camper.In onze showroom wordt u gastvrij ontvangen en kunt u de campers uitgebreid bewonderen

Geschiedenis

CamperConsult, het bedrijf van Robert en Henny Nederhoed, bestaat sinds 2005 en is ontstaan vanuit het eigen enthousiasme over het reizen met een camper. Door hun jarenlange kampeerervaring met zowel caravan als camper èn gedegen technische kennis, kunde en toewijding, kunnen Robert en Henny u goed adviseren.

CamperConsult beschikt over een ruim bedrijfspand met mooie showroom en werkplaats. Hier wordt u gastvrij ontvangen en kunt u de campers uitgebreid bewonderen. Ook worden in onze werkplaats de opties in- en opgebouwd en vindt hier het onderhoud en afleverklaar maken van de campers plaats.

Mede door het gevarieerde en zorgvuldig geselecteerde aanbod (diverse types met diverse indelingen) en de uitgebreide tijd die voor u beschikbaar is, krijgt u een prima gelegenheid om de juiste keuze te maken.



"Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken! Voor afspraak en advies zijn wij per mail, whatsapp en telefoon bereikbaar.Jong gebruikte kwaliteitscampers met een eerlijk advies. Vanuit ons eigen enthousiasme over onze reizen met een camper en onze jarenlange kampeerervaring met zowel caravan als camper en gedegen technische kennis, kunde en toewijding, kunnen wij, Robert en Henny Nederhoed, u met ons bedrijf goed adviseren en bedienen."
Adres: Fazantendreef 16, 8251 JR Dronten
Telefoonnummer: 0321-338695
Stad: Dronten
Route: Fazantendreef 16
Postcode: 8251 JR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Camper kopen, Campers Ermelo, Grootste camper dealer Nederland, 2 persoons camper kopen, Campers Harderwijk, Betaalbare campers te koop, Camper kopen Drenthe, Camper makelaar
Recensies
Voor aankoop van een camper werden we snel afgewimpeld en uit de hoogte aangesproken. Ons budget bleek niet toereikend, maar dat kon door de eigenaar ook wel op een wat vriendelijkere manier duidelijk gemaakt worden.
Deze man gaf veel vertrouwen bij de aankoop van onze camper. Over 2 weken wordt hij geleverd. Kan niet wachten.
Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf met een goede service.
Tot nu toe goede eerste indruk, vriendelijke meneer en mooie campers.
Zeer goed, nemen echt de tijd voor je en geven goed advies en service.
Mooie camper bekeken. Goed gevoel. Nog een nachtje over slapen.
Super net bedrijf met leuke goede campers in het wat hogere segment
Goede service, kwaliteit campers. Een aanrader voor een betrouwbare vakantiewagen.
Ben uitstekend geïnformeerd door een medewerker om zelf een storing op te lossen.
Chagrijnig man die verkoper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid