facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camper Experience

Camper Experience

Info

Bij Camper Experience kun je de leukste campers huren die er zijn: Volkswagen Campers. Vrijheid, avontuur en romantiek gegarandeerd!

Geschiedenis

Camper Experience verhuurt en verkoopt de leukste campers die er zijn: Volkswagen Campers. Vrijheid, avontuur en romantiek gegarandeerd!

Adres: Mastwijkerdijk 128, 3417 BT Montfoort
Telefoonnummer: 030 2232957
Stad: Montfoort
Route: Mastwijkerdijk 128
Postcode: 3417 BT



op zoek naar gerelateerd: Volkswagen camper kopen, Transporter camper huren, Camper huren onbeperkt km, Verhuur campers, Camper huren weekend, Electro camper, Vw florida camper, Camper huren regio Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Nomads Campers Dutch Nomads Campers 5 meter VW buses is our passion! Specialized in T25 or T3 for Europe mainland.
Recensies
Camperexperience onderhoudt onze T3 luchtgekoeld al sinds 2018 en wij zijn enorm tevreden over de service. Transparante communicatie, snelheid en kundigheid kenmerken camperexperience. Maar misschien wel het allerbelangrijkst is dat ze betrouwbaar zijn bij een andere transporterspecialist is Nijkerkerveen zijn wel eens te veel kosten berekend zonder dat de reparatie vaardig is uitgevoerd. Nisty is the best =
Wij kregen van onze beste vrienden een midweek een T2 busje mee als huwelijkscadeau. Dit wisten wij pas bij aankomst in Montfoort. We hadden alleen wat kleding en mandje eten mee. Onvoorbereid maar met hulp van Camper Experience hadden we de noodzakelijke spulletjes en hebben we een onvergetelijke ervaring genoten. Een reisje door Zeeland gemaakt. Personeel en technische dienst is top voor elkaar. Zeker een aanrader!
Eind 2018 met een hele gave camper van Camper Experience een tour door Europa er op zitten. 14 landen bezocht in 5 weken tijd. Wij hadden zelf een Volkswagen T5 bus mee die van alle gemakken was voorzien. Fijne ontvangst van Camper Experience en camper zag er tip top uit. Een aanrader!
Ze hebben duidelijk verstand en ervaring met Volkswagen busjes
Eindelijk een garage gevonden voor mijn T3 camperbusje waar met passie en kennis voor dit type busje wordt gewerkt. Alle klussen die ik door had gegeven waren meer dan zorgvuldig uitgevoerd. Blij dat Chuck de bus alvast klaar is voor onze trip naar Portugal volgend voorjaar! Dank voor de goede zorgen Nisty!
Helaas, tegen mijn gewoonte in een slechte review. Camper Experience voert jaarlijks onderhoud en de keuring van onze campervan uit. Dit jaar was de service zeer teleurstellend. 9 mei de camper geparkeerd, zou maandag op de planning staan. We hoorden maar niets, ook werd de telefoon niet beantwoord en niet op mail gereageerd. Is toch vervelend als je de sleutel in een brievenbus gegooid hebt.. hij bleek uiteindelijk niet binnen een week maar na drie weken pas klaar te zijn. Geen belletje, pas uitleg na herhaaldelijke pogingen tot contact van onze zijde. Er was een monteur ziek werd ons na 2 weken verteld. Kan gebeuren, maar het had veel irritatie gescheeld als we dat eerder hadden geweten. Het onderhoud zal best in orde zijn. Wel jammer dat de melding “jetzt service” er niet uitgehaald is. Dat moeten we alsnog zelf laten doen bij een garage in de buurt we wonen 100 km van Harmelen, misschien kunnen we dan meteen vragen of ze ons daar volgend jaar beter van dienst kunnen zijn. Ons geplande tripje met Pinksteren ging door deze slechte beurt niet door. Jammer, geen goeie camper experience bij dit bedrijf. Update: Na de reactie van camper experience heb ik via de mail gereageerd met de door hen gevraagde gegevens. Helaas niets meer op terug gehoord. Waarschijnlijk is het druk maar het zegt veel over de communicatie die bij dit bedrijf niet op orde is.
Mijn camper hier gebracht voor grote beurt, APK en het verhelpen van wat kleine gebreken. Alles perfect uitgevoerd tegen schappelijke prijzen. Wat ook opviel was de perfecte communicatie. Afspraak maken, telefonisch overleg en advies over de geconstateerde problemen, facturatie - het verliep allemaal vlekkeloos. Daar kunnen veel onderhoudsbedrijven een voorbeeld aan nemen!
Vriendelijke uitleg vooraf over de camper. Uitgebreide instructiemap en video. Klantgerichte medewerkers. We huurden een T3 die al veel vakantie ritjes gemaakt had. Net als bij mensen kraakt en piept er dus wel eens wat maar dat maakte het ook juist zo leuk om met zo'n campertje op pad te gaan. Heerlijk door de Ardennen gereden met T3 bijbehorende snelheid heuveltje op en af :- Geen pech onderweg gehad, de T3 is geen formule 1 maar bracht ons waar we naar toe wilden. Bij terugkomst soepele afwikkeling met kop koffie. Pluspunt is ook dat je je eigen auto tijdens de huur in de loods van dit bedrijf kunt plaatsen. Kortom, dik tevreden over onze vakantie met de gehuurde T3 camper.
31 augustus een week naar Frankrijk geweest met twee vrienden in een T3 camper van Camper Experience. Wat een topweek. Onwijs genoten van Frankrijk en van de topcamper! Aardige mensen en op de dag van vertrek alles goed uitgelegd gekregen en geen problemen ondervonden. Als we ooit weer met een camper weg willen gaan we dat weer via Camper Experience doen!
Veel geld voor 25 jaar oude bak. Verder had de verhuurder erg veel moeite met het terugvinden van onze betalingen huur en borg dus een en ander had ook wel wat voeten in aarde, tot en met het opsturen van screenshots uit Internet bankieren, zogezegd voordat we op pad konden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid