facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camino Comfort - De Camino naar Santiago de Compostela

Camino Comfort - De Camino naar Santiago de Compostela

Info

Services from Pilgrims for Pilgrims - Camino de Santiago de Compostela - The Way of St. James - Sint Jacobsweg

Geschiedenis

Alles voor Pelgrim en Wandelaar. Camino de Santiago Service Punt.
Gratis informatie ter voorbereiding op jouw Camino.
Lichtgewicht uitrusting in onze Pelgrim Shop.
Pelgrimspaspoort ook bij ons verkrijgbaar.

Wij ondersteunen lokale Galicische gezinnen door hun producten op te nemen in onze collectie.

Begeleide wandelingen op aanvraag. Met name voor mensen die niet alleen op Camino kunnen gaan, want de Camino is van iedereen!

Volg ons op Facebook en Twitter en bekijk eens onze website op caminocomfort.com.



"Wij helpen pelgrims op weg in de voorbereiding van hun tocht naar Santiago de Compostela. Wij werken op afspraak maar bestellen in de webshop kan uiteraard 24/7.Afspraken zijn mogelijk op ma, di, do en vr tussen 11.00 en 17.00 uur.Telefonisch zijn we bereikbaar op ma t/m vr van 9.00 tot 18.00 uur."
Adres:
Telefoonnummer: +31 645836419
Stad: Oss



op zoek naar gerelateerd: Camino gadgets, Stages Camino de Santiago, Santiago de Compostela souvenirs online, Camino Café, St Jacob Santiago Compostela, Sint Jacobsroute naar Santiago de Compostela, Laatste 200 km naar Santiago de Compostela, Uitrusting Camino de Santiago
Recensies
Luisa en Joyce hebben me super goed geholpen! Met hun geduld en expert advies heb ik de perfecte backpack aangemeten gekregen. Ook gaven ze me tips over andere dingen die handig waren om mee te nemen: stuk voor stuk bleken die super fijn om te hebben tijdens mijn Camino! Daarbij hebben ze me er last-minute tussen gepland, omdat mijn Camino ook op korte termijn zou starten. Super fijn en flexibel dus. Ik zou iedereen die op zoek is naar een goede backpack, handige dingen om mee te nemen op reis en leuke tips over de Camino aanraden om naar Camino Comfort te gaan!
Vorige week bij Louisa en Joyce van Camino Comfort geweest voor een rugzaksessie. Na opgemeten en qua houding bekeken te zijn kon ik in alle rust en met veel persoonlijk advies een aantal rugzakken passen. Ook meteen geleerd hoe je een rugzak aan en weer af doet. Fantastisch! Met nog wat extra spullen uit hun onverwacht uitgebreide assortiment zeer tevreden naar huis gereden. Vandaag de rugzak beladen met 7.5 k uitgeprobeerd. Wat een fijne ervaring! De rugzak zit als gegoten tegen mijn rug. Dankzij het persoonlijk aanmeten nooit geweten dat het zo werkt. : en hun adviezen hoe een rugzak te dragen. En dat alles vanuit hun passie voor de camino en voor een donativo! Een mooie start van mijn camino. Dank dames!
Camino-Comfort is een gedegen partij, die het allerbelangrijkste voor je betekent, voor bijna het allerbelangrijkste Camino-item: je rugzak. Louisa is van huisuit fysiotherapeut en zorgt zodoende dat je een rugzak aanschaft die helemaal bij jou past. En daar neemt ze alle tijd voor tijdens een speciale persoonlijke afspraak die ze daarvoor inplant. Ik heb die afspraak als heel prettig ervaren. Je voelt je in goede en professionele handen. Voor de andere camino-spullen die ik nodig had, waande ik me in een soort snoepwinkel. "Alles' hebben ze in huis en kun je zien, voelen en ervaren. Dat heeft me veel fijne spullen opgeleverd, zoals oa een ultradunne en hele fijne handdoek, comfortabele sokken die ik zelfs uit de prive-colllectie even mocht aantrekken, drinkflessen waarvan je ter plekke de mooiste kleur kunt uitkiezen. Kortom: een dikke aanrader als je goed voorbereid je camino wilt beleven.
De rugzak laten aanmeten bij Camino Comfort, voor de 2e x terug gegaan, omdat mijn rugzak niet naar wens zat, door Luisa en Joyce, nogmaals duidelijke instructies gehad over het aandoen van de rugzak, daar zaten mijn fouten, inhoud samen doorgenomen, waardoor er nog wat weggelaten kon worden, en mijn rug zak verminderde in gewicht, alle tijd en aandacht, met wederom veel goede adviezen!!! Fantastisch en met zoveel deskundigheid geholpen, wederom alle aandacht, je voelt dat de dames goed op pad gaat, ik ben er zeer blij mee, dankjulliewel.
Echt geweldig goed geholpen door deze twee enthousiaste en bevlogen meiden. Alle leeuwen en beren zijn door hen verjaagd en ik ben geharnast met een uitstekende rugzak en bewapend met wandelstokken. Verder ben ik nog voorzien van wat noodzakelijke ditjes en datjes maar bovenal van heel veel inormatie en tips. Ik ga nu vol vertrouwen op pelgrimage. Heel erg bedankt Joyce en Luisa!
Super en heel gezellig geholpen. Was er een hele middag voor een rugtas en heb die voor mij passende gevonden. Ook trouwens voor anderen dan alleen Camino . Bedankt!
Super tevreden over de persoonlijke rugzakaanmeting door Luisa en Joyce. Met hun aandacht en kennis heb ik de juiste rugzak voor mijn lijf gevonden, die écht goed past, en door de mini-workshop weet ik nu ook hoe ik mijn tas goed draag. Dat is minstens zo belangrijk! Ik kon ook al mijn camino-vragen stellen en kreeg veel tips mee. In de toekomst kom ik zeker terug bij Camino Comfort voor verdere camino-benodigdheden. De persoonlijke service, kwaliteit, gezelligheid en het vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben alles is door henzelf op de Camino getest. Hier moet je zijn, en hier wordt jou niets aangesmeerd.
Zorgvuldig in hun hulp en verkoop van outdoor spullen. Een fijn adres om te kopen waarbij kwaliteit leidend is. Camino Comfort mag zich best wel iets minder bescheiden manifesteren.
Wat een goede service want wij hadden onze bestelling de volgende dag al in huis. Goede producten en wij zijn erg tevreden. Een dikke 10. Gr Carla en Frank
Wat een super vrouwen. Zo ontzettend met je meedenken, advies geven , de tijd voor je nemen, klantvriendelijk en zou zo nog verder kunnen schrijven. Echt een aanrader, zeker voor mij als beginnende wandelaar. Dankjewel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid