facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CameraNU.nl

"CameraNU is sinds 2003 een begrip en verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord. CameraNU is echter geen doorsnee fotografiebedrijf, wij zijn een bedrijf dat je helpt om de mooiste beelden te maken op een toegankelijke manier. Dit betekent dat CameraNU niet alleen producten verkoopt om een beeld te maken, maar je ook inspireert en enthousiasmeert om het beste beeld te maken."
Adres: Het Spijk 8, Urk
Telefoonnummer: +31527690404
Stad: Urk
Route: Het Spijk 8


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: CameraNU winkels, CameraNU Eindhoven, CameraNU Rotterdam, Cameranu Apeldoorn, Cameranu Groningen, Cameranu Urk openingstijden, Kamera Express, CameraNU aanbiedingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CameraNU.nl CameraNU.nl 12 meter 1 uur wachten om 'even' een online bestelling op te halen. Vermeld dan op de website ...
Henri&Helena Videografie Henri&Helena Videografie 2 km Welkom op onze facebookpagina. Ben jij op zoek naar een ideaal team die jou mooiste d...
Recensies
Hele fijne zaak. Erg prettig geholpen, er werd tijd genomen en goed uitgelegd. Blij met een nieuwe camera de deur uit gegaan, ook hierbij werd goed geadviseerd over de assesoires.
Hier een setje filterset gekocht voor mijn EosM50 mark ii. Goede kwaliteit filters met een mooie bewaarmap erbij. Snelle verzending en duidelijke website, zal hier zeker weer bestellen.
Supergoede service nadat mijn tekentablet, dat ik nog maar 1,5 jaar geleden hier gekocht had, het opeens niet meer deed. Opgestuurd, ik werd goed op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen rondom de reparatie en ik kreeg uiteindelijk een nieuwe opgestuurd, alles viel nog onder de garantie. Dikke pluim.
Professioneel en zeer ervaren vakkennis door het personeel
Cameranu Urk is een fantastische winkel, groot assortiment, maar met vooral aardige mensen, die professioneel advies geven. Ook de inruilprijs die men geeft is prima. De winkel is gesitueerd op een industrieterrein, dus makkelijk bereikbaar en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
Zeer goede service.Alles was in voorraad. Heerlijk kopje koffie. Water en koekje voor de hond. Op verzoek van het personeel mocht de hond niet in auto blijven. Heel attent. Bedankt
Al jaren breng ik emballage voor verzending. Nu voor het eerst in de winkel voor een camera. Geweldig mooi,verrassend veel keuze en sfeervolle winkel. Wij werden erg goed en vriendelijk geholpen,maar ook andere medewerkers waren vriendelijk. Ook kregen we zeer goed advies en werdt ons duidelijk uitgelegd hoe en wat....kortom...een topwinkel !!!...en wij zijn reuzeblij met de camera !
mijn Go to plek voor video en fotografie. Altijd super goed geholpen door de mensen in de winkel en ook Online altijd goed geholpen. vandaag nog een hele tijd met 1 van de medewerkers een compleet systeem uitgedacht en zeker het proberen waard en zeker zeer waardevol om met hun te kijken naar de juiste producten voor mijn complete build. bedankt!
Levertijden worden 8 uit 10x NIET nagekomen. Vandaag besteld morgen….. en na de betaling komt direct een mail dat er maar 1 stuk op voorraad is. Een Paar keer prima maar 8 uit 10 bestellingen en geen overdreven aantallen. Kan gewoon niet…KE heeft zijn voorraad tenminste gekoppend; dus of doe dat of geef aan dat het samenhangt met de voorraad.
Mooie winkel. Groot assortiment en goede adviezen. Veel keuze en als je niet uitkomt dan helpt vriendelijk personeel je wel verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid