facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cameraland.nl

Cameraland.nl

Info

Cameraland is een fotozaak in Alkmaar met een geweldig assortiment aan foto-apparatuur. Deskundigheid en passie voor fotografie staan bij ons voorop!

Geschiedenis

Cameraland is een fotozaak in Alkmaar. Je vindt bij ons practisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Dat wij camera´s verkopen, maakt ons natuurlijk niet speciaal. Dat wij vrijwel alle accessoires voor een camera op voorraad hebben zegt wellicht al meer over ons, maar ook dat maakt ons niet uniek. Onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team van medewerkers. Cameraland bestaat uit een groep mensen die zelf een uitgesproken passie hebben voor fotografie en alles wat hiermee te maken heeft. Onze verkopers hebben allemaal ruime ervaring in de fotografie en kennen de producten door en door. Uiteraard hebben verschillende mensen een verschillende voorkeur voor een bepaalde tak van fotografie en bepaalde apparatuur, de één fotografeert het liefste vogels met een zware spigelreflex camera en tele-objectief terwijl de ander een voorkeur heeft voor straatfotografie met een onopvallende compactcamera. Deze verschillende voorkeuren en achtergronden maakt ons juist sterker. Onze medewerkers weten veel, ons team weet alles!



"Cameraland is een fotozaak in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end systeemcamera's, middenformaat camera's, compact camera's, camcorders, action cams, drones, lenzen, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires. Onze verkopers hebben allemaal ruime ervaring in de fotografie en kennen de producten door en door."
Adres: Van Ostadelaan 290-292, 1816 JH Alkmaar (gemeente)
Stad: Alkmaar
Route: Van Ostadelaan 290-292
Postcode: 1816 JH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vos Schoenen De Vos Schoenen 88 meter Prima zaak vandaag ook weer goed geslaagd prima te woord gestaan door een vrolijke en...
Danielle Duurzaam Danielle Duurzaam 476 meter Een gezonde aarde en een blije mensenheid... dat willen we allemaal. Door steeds bewu...
Groente&fruit juwelier De Hoef Groente&fruit juwelier De Hoef 1 km Deze groenteboer ontdekt in Alkmaar! Super blij mee want je wordt fantastisch geholpe...
Noise Kids Noise Kids 1 km
Alkmaar railway station Alkmaar railway station 1 km Sinds de verbouwing is dit een goed en modern station geworden.
WONDERSTORE WONDERSTORE 1 km Graag wil ik een positief bericht over de service van deze winkel achterlaten. We had...
Curly's Beads Curly's Beads 1 km Passie voor Kralen, de leukste kralenwinkel van Alkmaar, mooie collectie strengen ede...
Lou & Blue Lou & Blue 1 km
Mulder Schoenen Alkmaar Mulder Schoenen Alkmaar 1 km Van Harte Gefeliciteerd lieve Buren. Namens KPNteam Alkmaar.
Lincherie Alkmaar Lincherie Alkmaar 1 km Als een gelukkige vrouw de deur uitgaan met een bikini en nog wat kleinigheidjes. En ...
Mansion-Clothing Mansion-Clothing 2 km Onaangenaam ontvangen door personeel, Ik heb gevraagd naar de mogelijkheden. Die zijn...
Bierwinkel Alkmaar Bierwinkel Alkmaar 2 km Veel aanbod maar geen leuke toko
Big Bazar Alkmaar Wendelaarstraat Big Bazar Alkmaar Wendelaarstraat 2 km Fijne winkel om even te schoppen, altijd leuke dingen..
Ferry's Visspecialiteiten Ferry's Visspecialiteiten 2 km Prachtige winkel met een zeer uitgebreid assortiment op vis gebied en hiervan afgelei...
Meubls Meubls 2 km Een hele mooie bank in U-vorm gekocht en geholpen door zeer vriendelijk personeel.Hel...
Interieurhof Interieurhof 2 km Wij hebben deze mooie tvmeubel met soundbar front eerder in een klant onvriendelijke ...
De Slijterij van Alkmaar De Slijterij van Alkmaar 2 km www.deslijterijvanalkmaar.nl
jehaarkamer jehaarkamer 2 km Top kapper , kom er altijd als nieuw vandaan , zo blij met je Haarkamer !!!
Recensies
Wederom waanzinnig goed geholpen: supervriendelijk, behulpzaam, meedenkend en capabel personeel. Ik had een gevalletje fabrieksgarantie waarbij ik mijn camera zes tot acht weken kwijt ben voor reparatie. Kreeg meteen een vergelijkbaar leentoestel aangeboden om de tijd te overbruggen. Topservice! Ik lees reviews over soms wat langere wachttijden: af en toe ervaarde ik dat ook, doch bij Cameraland word je nog 'ouderwets' geholpen door mensen met passie voor hun ons vak. Dat ze aandacht voor hun klanten prefereren boven door met een hogere omloopsnelheid meer omzet te draaien geeft héél goed weer hoe ze in de wedstrijd zitten. Ga zo door!
Vriendelijk, kundig en behulpzaam. Ik was opzoek naar een nieuwe camera tas waarin ik mijn drone ook kon meenemen en die gemaakt was voor actievere outdoor activiteiten. Het personeel in de winkel heeft mij goed geholpen en uitleg gegeven over de tas die ik zelf al online gevonden had daarbij hebben ze meegedacht met alternatieven tassen om te vergelijken. Zeker een aanrader!
Laat je goed informeren als je hier 2e hands dingen koopt. Erg goed in het verkopen maar waarschuwen je niet voor de nadelen. Als klant met een klacht word je helaas ook minimaal te woord gestaan, ze doen je graag af met een standaard antwoord.
Wat een enorm fijne winkel is dit, zeg. Geweldig , deskundig en vriendelijk personeel. Prachtige, uitgebreide sortering. Voor mij al een paar keer een feestje om er heen te gaan Jammer dat ik niet elke week iets nodig heb.
Specialistisch team! Zonder echt kennis van camera’s m’n wensen lijstje door gegeven wat ik er mee wou doen aan Remco die gefilterd heeft voor me. Krijg enkele modellen uitgelegd waardoor ik zelf de laatste keuze kon maken, blij mee!
Vanmorgen een gedeelte van mijn apparatuur aan Cameraland Alkmaar verkocht. Moest even wachten de winkel is erg populair. Maar keurig en vriendelijk geholpen. De service is hier stukken beter dan bij een andere camera winkel in Amsterdam. Wanneer ik voldoende gespaard heb kom ik zeker naar Cameraland voor de R6 of R7.
Het kan druk zijn in de winkel, maar voor de service die je krijgt is het wachten meer dan de moeite waard. Personeel is vakkundig
Kwam langs om een elastisch riempje van Peak design te kopen om fototoestel extra te borgen aan mijn statief. Kon deze volgens website alleen bestellen via de website dus niet in de winkel. Bestellen van dit item van €11.99 brengt bezorgkosten met zich mee dus ik dacht " bestel hem in de winkel en haal hen hier ook op". De vriendelijke adviseur zei " is dit wat je zoekt?" JA zeker zei ik. Kreeg hem in mijn handen gedrukt en mocht hem zomaar meenemen. Weer een bevestiging dat Cameraland een top bedrijf is.
Zeer vriendelijk geholpen na het opvragen voor een offerte voor 2 in te ruilen objectieven. Na het zien van deze objectieven bleek de inruilwaarde hoger te zijn dan het ongeziene bod. Er is veel, heel veel keus in camera's, objectieven, verrekijkers en allerlei andere zaken op fotografie gebied. Een winkel met verstand van zaken.
Twee keer 1 x in de winkel en 1 x aan de telefoon met onaardige, ongeduldige en vooral arrogante medewerkers te maken gehad. Totaal niet flexibel of klantvriendelijk. Heel jammer. Ik geef voortaan liever iets meer geld uit bij de concurrent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid