facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor camera-tweedehands.nl

camera-tweedehands.nl

Info

Met ruim 5 jaar ervaring is Camera-Tweedehands hét adres voor tweedehands camera’s en lenzen. Bij ons kunt u terecht voor occasions van toonaangevende merken als Nikon, Canon, Sony, Olympus, Fuijfilm etc.

Geschiedenis

In- en verkoop van tweedehands fotoapparatuur. Camera's en Lenzen van Canon en Nikon



"Met ruim 12 jaar ervaring zijn wij hét adres voor tweedehands spiegelreflex- en systeem- camera’s en lenzen. Wij zijn gespecialiseerd de verkoop en inkoop van tweedehands fotoapparatuur. Bij ons kunt u terecht voor occasions van toonaangevende merken als Nikon, Canon, Sony, Olympus, Fuijfilm etc. Laat u verrassen door het ruime aanbod van gebruikte body’s, objectieven én meer. Het complete aanbod kunt u online bekijken.Liever even langs komen? Wij zijn dagelijks geopend op afspraak. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch of via de mail. U vindt onze showroom in Waardenburg, Midden Nederland.Ook inruil van uw digitale spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en objectieven is mogelijk."
Adres: De Vergt 6, 4181RA Waardenburg
Telefoonnummer: 0615894922
Stad: Waardenburg
Route: De Vergt 6
Postcode: 4181RA



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands DSLR camera, Gebruikte Nikon camera kopen, Nikon full frame camera-tweedehands, Tweedehands Canon spiegelreflexcamera, Nikon lenzen tweedehands, Nikon D7200 tweedehands, Tweedehands telelens, Nikon D4 tweedehands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hit by Lightning Hit by Lightning 195 meter fotografie...maar dan net even anders
Recensies
Ik kocht een uitstekende occasion Sony A7 IV body voor een hele mooie prijs. De camera was helemaal in orde en zoals beloofd in zo goed als nieuwstaat. Via de website heb ik geïnformeerd en gevraagd of ik de camera eerst kon bekijken en testen. Geen probleem, afspraak gemaakt en langs gegaan. Prima geholpen, alles gedaan zoals beloofd. Ter plekke afgerekend, bonnetje mee en 12mnd garantie.
Zojuist mijn Canon 6D mogen ontvangen. Dit is mijn eerste bestelling bij Camera-Tweedehands en ben zeer aangenaam verrast. De camera is, zoals op de website vermeld, inderdaad zo goed als nieuw! Het aantal clicks op de website klopt en alle toebehoren werden netjes meegeleverd. De originele verpakking werd in een stevige doos met daarin de nodige bescherming verstuurd en is de dag na bestelling toegekomen. Tot slot wil ik vermelden dat ik een aantal aangename contacten heb gehad met Camera-Tweedehands vooraleer ik tot aankoop ben overgegaan. Kortom, de vijf sterren zijn welverdiend. PS bedankt voor de extra batterij en de mooie camera! Groeten, Dempsey
Zeer mooie D-700 gekocht voor een nette prijs. Zeer snelle levering. Bedankt
Deze lens lijkt nieuw. Uitstekende communicatie, veilig verpakt. Post Nl houdt wel geen rekening met waar te leveren bij afwezigheid. Het lag gewoon buiten achteraan aan de achterdeur. Gelukkig goed weer
Ik ben erg fijn geholpen en geadviseerd. Ook hebben ze de tijd genomen om een factuur speciaal voor me op te zoeken. Dit heeft hen uiteindelijk best veel tijd gekost. Bedankt voor de service!
Gisteren een Canon 24-105 aangeschaft en het objectief ziet er zeer goed uit. Nette prijzen en ik ervaarde het bezoek als prettig. De winkel ziet er netjes uit en het contact vooraf versliep snel. Mijn volgende objectief ga ik hier ook zeker halen!
Prima geholpen met de aankoop van foto apparatuur. Ruim de tijd gekregen om het uit te testen voordat ik het besluit nam om het te kopen.
Snelle reactie op vraag per mail. Goede communicatie over verzending. Zeer snel geleverd in degelijke verpakking. Lens in zeer nette staat en doet wat hij moet doen. Nu wachten op mooie foto momenten.
Wederom een zeer prettige ervaring gehad met deze winkel. Er wordt zeer snel en uitgebreid op vragen gereageerd. Ook het verkopen van een lens aan de winkel ging zeer soepel. Het aanbod van de winkel is ook nog eens zeer interessant. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb! Hartelijk dank Bart en Délano!
Zo prettig en vertrouwd geholpen en wat een kennis! Zeker aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid