facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camelot Adviesgroep

Camelot Adviesgroep

Info

Camelot Adviesgroep kijkt samen met u naar uw financiële mogelijkheden om te komen tot een voor u passend voorstel.



"Camelot Adviesgroep kijkt samen met u naar uw financiële mogelijkheden om te komen tot een voor u passend voorstel."
Adres: Huizerweg 25a, 1401GG Bussum
Telefoonnummer: +31 35 2600371
Stad: Bussum
Route: Huizerweg 25a
Postcode: 1401GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albers Assurantie Adviseurs Albers Assurantie Adviseurs 1 km Prima geholpen ben er al ruim 30 jaar klant jammer dat Wim met pensioen gaat
Recensies
Voor de 2e keer naar Camelot geweest. Top service, snel schakelen en goede prijs! Ik raad iedereen hiernaar toe te gaan! Dank Luc en Renata!
Goed advies en zeer goede service. Snel antwoord op vragen. We hebben vaak kunnen bellen om zaken af te stemmen. Aanrader dit bureau
Fijne mensen met verstand van zaken. Erg blij met de service, wij blijven zeker klant.
We kwamen met vragen over onze financiële situatie binnen en zijn geadviseerd om onze hypotheek over te sluiten. We zijn bij dat hele traject goed geadviseerd. Ik kon steeds alles vragen en kreeg daar ook vlot en correct antwoord op. Al met al een zeer goede ervaring en we zijn heel erg blij met onze lagere maandlasten. Dank jullie wel!
Wij zijn al jaren klant bij Camelot voor onze Hypotheek. Wij hebben altijd het volste vertrouwen in Luc die ons goed helpt.
Wij zijn professioneel, kundig, snel en bijzonder vriendelijk begeleid in onze aanvragen die altijd geleid hebben tot direct resultaat. Een bijzonder prettige samenwerking.
Duidelijke uitleg, goede en tijdige follow-up, prettige communicatie en alert. Wij werden op een persoonlijke en professionele manier geholpen. Prettig en zakelijk in de communicatie.
We zitten er al jaren en worden altijd goed en vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid