facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cambreur Speciaalschoenmakerij

Cambreur Speciaalschoenmakerij

Info

Meindl, Lowa, Hanwag en la sportiva bergschoenen repareren is onze specialiteit.



"Gespecialiseerd in Berg-Wandel & klimschoen reparatie!Origineel verzolen van onder andere Meindl, Lowa, Hanwag & La-Sportiva Berg wandel & klimschoenen"
Adres: Compagnieweg 7, 7916 TZ Elim, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 31528350552
Stad: Elim
Route: Compagnieweg 7
Postcode: 7916 TZ



op zoek naar gerelateerd: Bergschoenen verzolen Amsterdam, Mephisto verzolen, Zolen vervangen wandelschoenen, Bergschoenen zool los, Veterhaak vervangen, LOWA zolen vervangen, Zool vervangen, Garantie Meindl schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tout Blanc Tout Blanc 974 meter Tout Blanc maakt sfeervolle en stoere woonaccessoires van gebruikte of ongewone mater...
Varigroen Bloemen&planten Varigroen Bloemen&planten 2 km Goedkoop erg goede planten gekocht
Marlon Bloem & Design Marlon Bloem & Design 2 km Leuke planten bloemen en accesoires een aanrader!!
Slagerij Lunenborg Slagerij Lunenborg 2 km uitstekende slagerij. Beste boeren leverworst 1e prijs. perfecte vleesslagerij met sp...
Recensies
Uitmuntende service! Maandagochtend gebeld of ze bij Cambreur mijn Meindl wandelschoenen met spoed zouden kunnen repareren voor het aankomende weekend. Die zelfde middag de schoenen er nog heen gebracht. Woensdag ochtend werd ik al gebeld dat de schoenen klaar stonden om opgehaald te worden. De schoenen zijn weer in perfecte staat gerepareerd!
Fantastisch bedrijf, concrete en duidelijke communicatie, snelle service en Meindl schoenen zijn perfect gerepareerd... origineel, nieuwe zolen en schoenen zijn als nieuw. Ik ben heel tevreden ... DIKKE BEDANKT - Top werk!!!
La Sportiva Otaki van mij en van mijn vriend laten verzoolen. Ging snel en ze zijn zo goed als nieuw. Banaan vorm van de schoen is niet verloren zoals met niet officiële zool reparaties. Prijs is ook super. Je wordt snel geïnformeerd over de status van je schoenen. Top service!
Indien mogelijk gaf ik 6 sterren. Echte toppers zijn die vaklui van Cambreur. Ze beantwoorden niet enkel supersnel je vragen via mail, ze werken ook nog supersnel. En dat héél kwalitatief. Vorige week donderdag heb ik mijn wandelschoenen opgestuurd. Vrijdag rond 15u mail ontvangen dat de schoenen goed aangekomen waren. De daarop volgende woensdag heb ik de perfect vernieuwde schoenen reeds terugontvangen. Pittige details: dinsdag was een feestdag, en Cambreur is 333km van mij verwijderd! Zijn je zolen versleten? Twijfel niet, en stuur je wandelschoenen vandaag nog op!
Haakje van mijn bergschoen was losgekomen. Cambreur gemaild en dit kon gemaakt worden. Omdat ik aan had gegeven dat ik over 3 weken op vakantie zou gaan het verzoek of dit nog daarvoor ging lukken. Ik had de schoenen opgestuurd en geheel onverwachts dezelfde week al retour. Top service!!
Super reparatie van mijn klimschoenen la sportiva mythos. Pasvorm is nog steeds perfect en geen verdikkingen of bobbels. Ze zitten nog steeds als gegoten! Blij mee!
Schoenen binnen een paar dagen terug met alle naden weer als nieuw gestikt. Plus een uitgebreide instructie over schoenverzorging. Mijn Meindls gaan voor een tweede leven! Niet goedkoop, maar veeeeel goedkoper dan nieuw kopen, zulke schoenen zijn het waard. Ik zou dit niet aan de lokale schoenmaker overlaten, dit is specialistenwerk.
Mijn Meindl wandelschoenen daar laten verzolen hakken. Ziet er prima uit
Wandelschoenen voorzien van nieuwe zool, kunnen nog jaren mee. Dik tevreden over het resultaat en de service!
Lasportiva klimschoenen prefect verzoold
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid