facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cama Motoren

Cama Motoren

Info

De specialist in gebruikte motoren en een zeer groot aanbod van motor onderdelen.

Geschiedenis

Wij hebben jonge tweedehands motoren en scooters. Onze motoren en scooters zijn zeer scherp geprijsd, tevens bieden wij u garantie op motorfietsen vanaf € 5.000.

Wij richten ons vooral op Super Sport motoren, echter hebben wij ook diverse andere categorieën, zoals sport/tour, naked bikes, choppers, streetfighters en cruisers.

De scooters zijn zonder uitzondering recent, en natuurlijk hebben we ze in alle soorten!

Onze voorraad wisselt dagelijks!

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw motorfiets, wij werken dan ook met de beste materialen en uitsluitend A-merken.

Voor het vervangen van banden, remschijven, ketting en tandwielen enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren ook kunststof reparaties uit, wij zijn daarmee uniek in deze regio.

Wij kunnen zonder uitzondering u heel snel van dienst zijn, lange wachttijden zijn hier niet aan de orde! Ook in onderhoud en reparaties zijn wij scherp geprijsd!



"Welkom bij Cama Motoren & Scooters, het adres voor jonge gebruikte motoren en scooters tegen een scherpe prijs."
Adres: P.J. Troelstraweg 8, 3144CX Maassluis
Telefoonnummer: 010 599 0777
Stad: Maassluis
Route: P.J. Troelstraweg 8
Postcode: 3144CX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schade motoren kopen, Gama Motoren, Schade motoren Duitsland, Motorsloop Yamaha, Scooter reparatie Maassluis, Safe motoren, Motor sloop onderdelen, Cama Motorparts
Recensies
Ik was al een tijdje op zoek naar een tweedehands piaggio mp3 en ze hadden er 1tje te koop. Van het eerste bekijk rondje, het proefrijden tot de verkoop uitstekend geholpen. Personeel is vriendelijk, geduldig en behulpzaam dus helemaal tevreden met m'n aankoop. Dus ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte motor of scooter, dan ben je hier aan het juiste adres.
Had mijn oude motor aangeboden. Deze werd dezelfde dag nog opgehaald. Communicatie met Cama Motoren & Scooter was snel en professioneel. De persoon die de motor ophaalde was ook erg aardig en behulpzaam. Na afloop nog wat administratieve zaken die geregeld moest worden en die aftercare was ook snel en goed. Tot nu toe erg tevreden met de diensten en service die zij bieden.
Bijzonder goed geholpen door deze vakmensen. Heel vriendelijk. Het wisselen van de band van een mini crosser was geen enkel probleem voor Team Cama en kon zelfs tussen de bedrijven door worden uitgevoerd. Zeer tevreden en raden Cama motoren zeker aan.
Koffiepauze is belangrijker dan service. Ze laten je gewoon een half uur wachten omdat ze koffie willen drinken. Ongeïnteresseerd personeel en lege winkel.
Geweldige mensen, ze hebben mij vandaag gered toen mijn slot vastzat. Daarna hebben ze me ook weer aan een soepel nieuw slot geholpen. Ik kom hier zeker terug!
Nadat de snorfiets was omgebouwd naar bromfiets door Cama hield de bromfiets bij koud weer in. Gebeld met Cama. Ik kon direct langs komen met de bromfiets. Euvel werd kosteloos verholpen. Goede service.
Fantastische service! Leveren zelfs de brommer voor me dochter af aan huis. Top geregeld! Dank je wel!
Goede service en wordt op de hoogte gebracht als er iets vervangen moet worden en wat het gaat kosten.
Mooie motor gekocht in zeer goede staat. Vriendelijke medewerkers die je graag helpen met veel informatie.
Andere kentekenhouder besteld voor mijn xj6 en na 2 dagen binnen in huis. Netjes verpakt en goed beschreven wat het allemaal was en bij zit. Top bedankt .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid