facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Calypso Theater, Wijk bij Duurstede

Calypso Theater, Wijk bij Duurstede

Info

In het hart van Wijk bij Duurstede is het Calypso Theater een warme plek voor cultuurbeoefenaars en cultuurbeminnaars.
Wijk bij Duurstede, markt 4

Geschiedenis

Kaarten voor de voorstellingen zijn via de computer verkrijgbaar via ons reserveerformulier (www.calypsotheater.nl/reserveren) of door een e-mail te sturen aan: [email protected]. U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering. Mocht u na drie dagen nog geen bevestiging hebben gehad, raden wij u aan om achter uw reservering aan te bellen. Het kan zijn dat uw e-mail niet is aangekomen.

U kunt uw kaarten ook kopen bij; Van Ginkel Muziek, Achterstraat 1, bij het VVV kantoor aan de Markt of aan de kassa van het theater. De kassa is één uur voor iedere voorstelling geopend. Reeds gereserveerde kaarten moeten uiterlijk dertig minuten voor aanvang van de voorstelling afgehaald worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. U kan bij onze kassa ook betalen met de Calypsobon en de Nationale Theaterbon.

Adres: markt 4, 3961 BC Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343 591030
ln.retaehtospylac@ofni
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: markt 4
Postcode: 3961 BC



op zoek naar gerelateerd: filmhuis calypso wijk bij duurstede, muziektheater rijnstraat 3 wijk bij duurstede, programma theater calypso, muziektheater van ginkel rijnstraat 3 wijk bij duurstede, muziektheater wijk bij duurstede, toneel wijk bij duurstede, calypso theater parkeren, kinderfilms calypso wijk bij duurstede
Recensies
Wat een verrijking voor de stad. Een heuse bioscoop annex theater in het centrum van mijn stadje! Veelal kijkhuisfilms maar gelukkig niet altijd... Altijd leuk om binnen te kijken en te komen. Zeker als er nu een mooie film wordt vertoond van mijn favoriete auto Saab . Echt een aanwinst voor mijn oude stadje!!
Gezellig klein theater. Draaien mooie films. Ook heerlijk om daar even een wijntje te drinken na afloop!
Zo'n leuk theater, met voor elk wat wils. Bedankt alle vrijwilligers voor de fijne goede zorgen.
Klein theater.gezellig.van alles te doen . Leuke films.hapje drankje. Hoop dat ze nog lang zo door mogen gaan .
Prachtig theater en leuke show! Onze kinderen hebben erg genoten.
Leuk klein en gezellig theater
Door de omvang en de 'liefde' waarmee het gerund wordt is dit een voorbeeld 'kleine stad' theater. Bekende try out en minder bekende artiesten en musici verbazen en verblijden het publiek uit de wijde omgeving al vele jaren. Topplaats, óók tijdens covid-19!
Een leuk oud theatertje waar er nog pauzes bestaan tussen de voorstelling. Prima stoelen en vriendelijk personeel
Niet echt een theater voor ouderen. Heeft een opknapbeurt nodig.
Heel goede sfeer en super goed team! Ook zeer leuk publiek in prachtig stadje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid