facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Call Us

Call Us

Info

Welkom op de officiële Facebook- pagina van Call-Us. Telecomspecialist met een ruime keuze aan toestellen & abonnementen verzorgd door een goede service.

Geschiedenis

Call-Us is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoons, mobiele abonnementen, navigaties, thuis telefonie, easy phone’s voor onder andere senioren, tablets en alle hierbij behorende accessoires.

Op onze site, www.call-us.nl, vindt u een breed assortiment van onze producten die wij u kunnen aanbieden.

Call-Us is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels 6 jaar. Het heeft twee vestigingen, waarvan één aan Dijk 1B te Eersel en één aan Markt 22 te Bladel.
In deze vestigingen geven wij u graag advies, voorzien we u van de juiste toestellen en/of abonnementen of helpen we u met uw problemen.

Op deze Facebook- pagina zullen we u op de hoogte houden van de nieuwe toestellen, trends in de mobiele wereld en natuurlijk van de beste aanbiedingen!

Call- Us streeft naar een interactieve facebook- pagina waarbij we onze likers graag te woord staan. Bedenk je echter wel dat dit een publieke pagina is, mocht je vraag privé zijn, dan graag een privé-bericht.

Adres: Markt 22, 5531 BC Bladel
Telefoonnummer: 0497381700
Stad: Bladel
Route: Markt 22
Postcode: 5531 BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Call-us Bladel openingstijden, Telefoon reparatie Bladel, Call-us Eersel, Telefoonwinkel Eersel, Coens Trading Bladel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coen's Bladel Coen's Bladel 537 meter Keurig geholpen! Ik was tijdens mijn vakantie 200 km. van huis op zoek naar een draad...
ABC Telecom ABC Telecom 1 km ABC-Telecom BV richt zich op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt in de Kempen ...
Recensies
Een dikke 10 voor Job, maakt niet hoe je terug komt blijven optimaal behulpzaam
Geweldig fijn geholpen door Marie-Claire. Ze heeft alles voor mij geregeld en uitgezocht. Niets dan lof !
Hele goede service. We kregen duidelijke uitleg. Personeel nam rustig de tijd voor ons en dacht werkelijk overal aan. Hartelijk dank voor de persoonlijke aandacht.
Super goed in mee denken
Goede service snel een mobiel contract en goed personeel
Goed behandelt
Goed geholpen.
Vriendelijke service. Zelfs voor de kleinste dingen als een SIM-kaart bij laten knippen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid