facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caljouw Rademaker Verhuizingen

Info

Dynamische innovatieve verhuizers voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor tijdelijke opslag. Wij ontzorgen en denken met u mee!

Geschiedenis

Caljouw Rademaker Verhuizingen verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven in zowel binnen- en buitenland.
Ook voor opslag bent u bij ons aan het juiste adres, voor korte of langere periode, hierin is alles mogelijk.
Daarnaast verzorgen wij reeds jaren piano- en vleugeltransport en ook voor de huur van diverse verhuismaterialen kunt u bij ons terecht.
Wij beschikken over moderne en gecertificeerde hulpmiddelen, zoals lucht geveerde verhuiswagens met laadklep en verhuisliften, zodat wij uw bezittingen gedurende het hele proces zorgvuldig kunnen behandelen en onder juiste omstandigheden kunnen bewaren.
Kortom Caljouw Rademaker Verhuizingen beschikt over dynamische verhuizers en verzorgt en ontzorgt verhuizingen geheel op maat en naar wens van de klant!

Adres: Kuipersweg 23 25, 4338PH Middelburg
Telefoonnummer: 0118 626 649
Stad: Middelburg
Route: Kuipersweg 23 25
Postcode: 4338PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuisbedrijf Middelburg, Verhuisbedrijf Zeeland, Vogel Verhuizingen, Verhuisbedrijf Terneuzen, Mondial Vogel Verhuizingen oude Veerseweg Middelburg, Verhuizer Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LNTrucking LNTrucking 1 km Int. Transport, Koeriersdiensten en Bezorgservice
Recensies
Fantastisch geholpen tijdens onze verhuizing. Attente medewerkers en zeer professioneel. Een 10 met een gouden griffel en een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen.
Goed ervaring met deze verhuizers. Alles is op een hele nette manier verhuisd, meubels weer in elkaar gezet, antieke lamp weer opgehangen, dit alles zonder schade. Erg tevreden!
Onze verhuizing is uitstekend verlopen dankzij Caljouw Rademaker Verhuizingen, niks dan lof!
Ze hebben ons verhuisd naar Oostkapelle op 21 november 2017 en wij zijn zeer tevreden over het enthousiaste team medewerkers die onafgebroken en met de nodige humor keihard hebben gewerkt om ons te verhuizen. Hulde, goed gedaan mannen!
Zeer onmedewerkende medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid