facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CakeSupplies

CakeSupplies

Info

De online groothandel voor de zakelijke grootverbruiker, retailer en exportklant met een compleet assortiment in taart decoratie artikelen en ingrediënten.

Geschiedenis

CakeSupplies is the place for every professional in the cake decorating business to buy their cake decorating equipment and ingredients. The wide range that is constantly being updated consists of more than 5,000 top quality products.

CakeSupplies is official distribution partner for Wilton, FunCakes, SatinIce and Squires Kitchen, but also supplies other well-known brands such as PME, Rainbow Dust, Renshaw, Sugarflair, LorAnn Oil, Fat Daddio's, FMM, JEM, First Impression Molds, Katy Sue Designs and more.



"Het juiste assortiment is de basis voor uw succes. Als dé groothandel voor elke professional in de taartdecoratiebranche stellen wij daarom hoge eisen aan onze producten. CakeSupplies focust op kwaliteit en innovatie en met aandacht voor seizoenen, trends en variatie wordt ons assortiment zorgvuldig samengesteld. Zo profiteert u van een compleet, hoogwaardig en direct uit voorraad leverbaar aanbod. Binnen onze one-stop-shop bieden wij u online bestelgemak, snelle levering en eerlijke en competitieve condities. Daarmee helpen wij u succesvol te zijn."
Adres: Bruynvisweg 3, 1531 AX Wormer
Telefoonnummer: 0031 075 650 47 85
Stad: Wormer
Route: Bruynvisweg 3
Postcode: 1531 AX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deleukstetaartenshop Deleukstetaartenshop 0 meter Goede service, gezellig personeel, genoeg voorraad. Kortom een hele gezellige winkel ...
FunCakes FunCakes 0 meter FunCakes Bakken, decoreren & presenteren
Lassie Rijst Lassie Rijst 344 meter Volgens mij doen jullie de aller goedkoopste rijst in een pakje wat er maar te vinden...
Recensies
Zeer uitgebreid webwinkel voor ondernemers die in de taartsector zit- ook de hoofdkantoor voor Fun Cakes- Echt een aanrader als u een bedrijf heeft in taarten en gebak.
Altijd gezellig
Vertaald door Google Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen en het was compleet. De prijzen in vergelijking met andere aanbieders zijn echt heel goed en niemand in Duitsland kan dat bijhouden. Het aanbod is uniek en de kwaliteit van de dienstverlening indrukwekkend. Ik ben zeer tevreden en kan CakeSupplies zeker aanbevelen. De levertijd naar Duitsland was zelfs sneller dan aangekondigd. Ik heb mijn bestelling binnenkort besteld en dat is rond. De prijs in vergelijking met andere aanbieders is echt hoog en het is slechts één van de concurrenten in Duitsland die in het pand komt. Het assortiment is uniek en de servicekwaliteit is indrukwekkend. Ik zal blij zijn en zal CakeSupplies een afschuining zien. De beschrijving naar Duitsland wat zelfs eerder dan wakker is. Origineel Ich habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und sie war komplett. Die Preise im Vergleich zu anderen Anbietern sind wirklich sehr gut und keiner in Deutschland kann mithalten. Das Sortiment ist einzigartig und die Servicequalität beeindruckend. Ich bin sehr zufrieden und kann CakeSupplies auf jeden Fall weiterempfehlen. Die Lieferzeit nach Deutschland war sogar noch schneller als angekündigt. Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en hij was compleet. De prijzen in vergelijking met andere aanbieders zijn echt heel goed en er is geen enkele concurent in Duitsland die in de buurt komt. Het assortiment is uniek en de servicekwaliteit is indrukwekkend. Ik ben erg tevreden en wil CakeSupplies zeker aanbevelen. De levertijd naar Duitsland was zelfs sneller dan verwacht.
Vertaald door Google We hadden na 1,5 jaar een probleem met een van de taartvormen. CakeSupplies was echter erg aardig en stuurde ons snel een vervanger. Ze houden zich echt aan de door Wilton geclaimde garantie van 10 jaar. Veel dank aan een geweldig bedrijf Origineel We had an issue with one of the cake forms after 1.5 years. However, CakeSupplies was very kind and sent us swiftly a replacement. They really stick to the 10 years warrenty claimed by Wilton. Many thanks to a great company
Vertaald door Google Nooit meer Origineel Nie wieder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid